counter

Νόνη Δούνια: "Ποιος είναι ο κύριος Παπανώτας που θα κρίνει αν εγώ έχω το κατάλληλο IQ;"

Νόνη Δούνια: "Ποιος είναι ο κύριος Παπανώτας που θα κρίνει αν εγώ έχω το κατάλληλο IQ;"
Νόνη Δούνια: "Ποιος είναι ο κύριος Παπανώτας που θα κρίνει αν εγώ έχω το κατάλληλο IQ;"

Στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Απριλίου η Νόνη Δούνια, όχι όμως ως συνεργάτιδα του Κώστα Τσουρού, αλλά ως υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Μεταξύ άλλων, η Νόνη Δούνια έδωσε τη δική της απάντηση στον Δημήτρη Παπανώτα.

Δείτε επίσης! Ξεσπά η Μπέττυ Μαγγίρα κατά του Δημήτρη Παπανώτα: "Τι πάει να πει μια 50αρα θυμήθηκε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση, ό,τι γουστάρω θα κάνω"

Όσα είπε η Νόνη Δούνια

«Μου έκανε προσωπική επίθεση. Δεν είναι μόνο αυτό, είναι και άλλες δηλώσεις, αν θα πάω να τους διδάξω μόντελινγκ στη Βουλή. Δεν δίνω συνέχεια σε τέτοιου είδους τοξικές συμπεριφορές και διαφωνίες. Μερικές φορές το να μην απαντάς σημαίνει αδυναμία και γι’ αυτό θέλω να απαντήσω. Να προσπαθεί ένας άνθρωπος να σε μειώσει και να σε απαξιώσει είναι εντελώς κατακριτέο. Μου έγινε προσωπική επίθεση, την οποία βρίσκω δυσάρεστη και άκυρη. Στην τελική, ποιος είναι ο κύριος Παπανώτας που θα κρίνει αν έχω κατάλληλο IQ ή αν θα πάω να διδάξω μόντελινγκ; Να του εξηγήσω ότι στη Βουλή δε διδάσκουμε, πηγαίνουμε για να εργαστούμε για τα κοινά και να προσπαθήσουμε για τα συμφέροντα της χώρας και όχι μόνο. Δεν απαξιώνει μόνο εμένα, αλλά και την Έλενα Κουντουρά που είναι στη κόμμα του. Τέτοιου είδους σχόλια και απόψεις σεξιστικές, ρατσιστικές δεν χωράνε στον δημόσιο διάλογο. Μακάρι και εύχομαι να έχει βοηθήσει γυναίκες, όπως λέει, αλλά τα λεγόμενά του λένε άλλα. Και προσβάλουν πολλές γυναίκες και εμένα προσωπικά», είπε η Νόνη Δούνια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε εκτός του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ μετά από τις δηλώσεις που είχε κάνει.

Ο Δημήτρης Παπανώτας είχε δηλώσει: «Η κυρία Δούνια έχει πάθει αυτό που έχουν πάθει πολλοί τελευταία, το να συγχέουν τα δικαιώματα των γυναικών με το οτιδήποτε συμβαίνει. Αυτό είναι μια υστερία. Κόψτε αυτή την υστερία, γιατί δεν ζούμε στο Ιράν. Ζούμε στη Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν ξέρω αν η κυρία Δούνια νιώθει πάρα πολύ ταλαιπωρημένη ως γυναίκα από διάφορα, δεν το βλέπω κιόλας. Στην καριέρα της μια χαρά, στη Βουλή μια χαρά. Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχει και νιώθει καταπιεσμένη. Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ, κανένα. Εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί, και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται, είναι πρόβλημά της. Στις δουλειές μια χαρά τις μεταχειρίζονται, μια χαρά έχουν μισθούς».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR