counter

Πάσχιζε με λιποαναρροφήσεις να φτάσει στο XS & μετά τη γέννα παλεύει να κατέβει απ'το XL

Πάσχιζε με λιποαναρροφήσεις να φτάσει στο XS & μετά τη γέννα παλεύει να κατέβει απ'το XL
Πάσχιζε με λιποαναρροφήσεις να φτάσει στο XS & μετά τη γέννα παλεύει να κατέβει απ'το XL

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Πρόγραμμα εντατικής προπόνησης έχει εφαρμόσει στην καθημερινότητάς της η 25χρονη τηλεστάρ, μοντέλο και τραγουδίστρια Chanelle Hayes για να χάσει τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης της που επιβάρυναν κατά πολύ την σιλουέτα της το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το full-time καθημερινό πρόγραμμα που έχει ως μητέρα την παρέσυρε σε διατροφικές ατασθαλίες κάνοντάς την να χάσει την φόρμα της.

Μπορεί το προσωπικό ημερολόγιό της για το 2014 να κυκλοφόρησε δείχνοντάς της σε εντυπωσιακές πόζες με τις χυμώδεις καμπύλες της να πρωτοστατούν, εντούτοις η πιο πρόσφατη εικόνα του σώματός της απεικονίζει μια γυναίκα που  έχει επιφορτιστεί με πολλά κιλά που αλλοιώνουν την sexy εικόνα της. Όμως η ίδια της η εικόνα ήταν αυτή που πείσμωσε την Chanelle και την έκανε να ξαναβάλει την άσκηση και τους κανόνες σωστής διατροφής στην κάθε της μέρα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Chanelle Hayes πήρε 19 κιλά από την εγκυμοσύνη της και αυτά όπως σημειώνει η ίδια ήρθαν από την υπερκατανάλωση φαγητού. Βέβαια, πριν από τα 4 χρόνια η Chanelle αντιμετώπιζε το σώμα της με μια λογική που όπως παραδέχεται η ίδια αντιστράφηκε αφότου έγινε μητέρα! Η μεγάλη της επιθυμία ήταν να φτάσει το size 0 και είχε εθιστεί στις λιποαναρροφήσεις, αλλά ο ερχομός του παιδιού της επέδρασε θετικά στην εικόνα που είχε για το σώμα της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR