counter

Πασίγνωστος ηθοποιός: "Πώς να καλέσω κόσμο στο γάμο μου να μοιραστεί τη χαρά μου;"

Πασίγνωστος ηθοποιός: "Πώς να καλέσω κόσμο στο γάμο μου να μοιραστεί τη χαρά μου;"
Πασίγνωστος ηθοποιός: "Πώς να καλέσω κόσμο στο γάμο μου να μοιραστεί τη χαρά μου;"

Ιωσήφ Μαρινάκης

Συνέντευξη στο ΟΚ! και το Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε ο Ιωσήφ Μαρινάκης. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων σχολίασε την αναβολή του γάμου του που θα γινόταν το καλοκαίρι.

Σχεδιάζατε µε τη σύζυγό σου Χρύσα Καλπάκη να κάνετε τον θρησκευτικό σας γάµο στην Κρήτη αυτό το καλοκαίρι; Ναι, όντως. Αλλά εκεί γύρω στον Ιούνιο αποφασίσαµε να αφήσουµε αυτό το σχέδιο στην άκρη. ∆εν είναι µόνο οι πολιτικές εξελίξεις, αλλά και το δικό µου πρόγραµµα που ανατράπηκε, γιατί η απόφαση να συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν το Ρουά µατ πάρθηκε πριν από περίπου έναν µήνα, οπότε θα έπρεπε να ξεκινήσουµε γυρίσµατα µέσα στον Ιούλιο. Εκ των πραγµάτων λοιπόν δεν θα είχαµε τον χρόνο να ασχοληθούµε µε όλα τα διαδικαστικά, ούτε θα µπορούσα να κρεµάσω µία ολόκληρη παραγωγή, λέγοντάς τους: «Α, δεν µπορώ να έρθω στην Κύπρο γιατί έχω κανονίσει να παντρευτώ». Αλλά εκτός αυτού, όταν γύρω σου υπάρχει τέτοια αναστάτωση, µοιραία ό,τι απαιτεί χρήµα και καλή διάθεση πάει πίσω. Πώς να καλέσεις κόσµο για να µοιραστεί τη χαρά σου;

Πολλοί πίστευαν ότι ένα κοινό που έχεις µε τον Μιχαήλ, τον ήρωα που υποδύεσαι στο Ρουά µατ, είναι ότι δεν ήθελες να δεσµευτείς. Τους διέψευσες, όµως, µε τον πολιτικό σου γάµο στη Νέα Υόρκη τον Νοέµβριο. Λάθος εντύπωση είχαν για εµένα. (Γελάει.) ∆εν είχα ποτέ την αίσθηση ότι θα είµαι εργένης. Ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια, να παντρευτώ, αλλά δεν είχε έρθει η κατάλληλη στιγµή.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Cover ΟΚ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR