counter

7 + 1 πασίγνωστες Ελληνίδες που "μεταπήδησαν" από την πασαρέλα ... στη μικρή οθόνη!

7 + 1 πασίγνωστες Ελληνίδες που "μεταπήδησαν" από την πασαρέλα ... στη μικρή οθόνη!
7 + 1 πασίγνωστες Ελληνίδες που "μεταπήδησαν" από την πασαρέλα ... στη μικρή οθόνη!

Αρκετές είναι οι κυρίες που από τη πασαρέλα πέρασαν στη μικρή οθόνη. Εντυπωσιακές και ωραίες μαγνήτισαν και συνεχίζουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα τόσο με την εμφάνιση τους όσο και με την παρουσίαση. Κάνοντας μια ανασκόπηση, το FTHIS.GR σας παρουσιάζει τα κορίτσια που έγραψαν ιστορία...

Πρώτη και καλύτερη η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη. Η ωραία Ελένη είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης και ξεκίνησε την καριέρα της πριν τελειώσει το σχολείο, όπως έχει παραδεχτεί ουκ ολίγες φορές. Μάλιστα όπως η ίδια δήλωσε πρόσφατα: "Tην πρώτη μου φωτογράφηση την έκανα, ήμουν παιδάκι». Η όμορφη παρουσιάστρια πλέον είναι επιλεκτική στις δουλειές που κάνει. Στην τελευταία της διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρίας περιποίησης μαλλιών κατάφερε να μας εντυπωσιάσει!

Βίκυ Καγιά: Το πανέμορφο μοντέλο μπήκε στο χώρο του modelling από τα 14 της χρόνια. Επίσης είναι από τις λίγες ελληνίδες που έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό και έχει μαγέψει με τις τέλειες αναλογίες της. Μάλιστα τη δεκαετία του 1990 υπήρξε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της χώρας. Το 2005 η Βίκυ Καγιά μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης  και παρουσίασε με επιτυχία (So you think you can dance, Next top model, Πρωινός Καφές). Φέτος την βλέπουμε από τη συχνότητα του Star channel να παρουσιάζει το Shopping Star.

Τζένη Μπαλατσινού: Η καριέρα της ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990 στα καλλιστεία του Ant1 όπου στέφθηκε Σταρ Ελλάς. Αμέσως μετά ακολούθησαν φωτογραφήσεις, πασαρέλες, τηλεόραση και η δημιουργία μιας υπέροχης οικογένειας  με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ζέτα Μακρυπούλια: Από μικρή ηλικία μπήκε στον υπέρλαμπρο κόσμο της showbiz, συγκεκριμένα στα 16. Αρχικά την πρωτοείδαμε στην εκπομπή «Ciao ANT1» όταν παρουσιαστής ήταν ο Γιώργος Μαρίνος. Ύστερα ασχολήθηκε για λίγα χρόνια με τη μόδα και διαφημίσεις αλλά αυτό που της έκλεψε την καρδιά ήταν η υποκριτική. Σίγουρα ο ρόλος της Αμαλίας στο «Πάρα πέντε», είναι ότι καλύτερο έχει κάνει. Ωστόσο αξέχαστη θα μείνει και για την παρουσίαση του show «Dancing with the stars» όπου έκλεβε τις εντυπώσεις με την παρουσία της.

Δούκισσα Νομικού: Το υπέρλαμπρο κορίτσι του Θέμου ξεκίνησε την καριέρα της το 2007 όπου κέρδισε τον τίτλο Σταρ Ελλάς και την ίδια χρονιά υπήρξε συμπαρουσιάστρια  με τον Νίκο Παπαδάκη στο Alter. Έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις και σε πασαρέλες παρόλο που παρουσίαζε ταυτόχρονα. Το αποκορύφωμα της ήταν το «Dancing with the stars» στον ΑΝΤ1 όπου ήταν άκρως εντυπωσιακή σε κάθε επεισόδιο. Μάλιστα το κανάλι την εμπιστεύεται τυφλά και θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου σόου «So you think you can dance».

Ευαγγελία Αραβανή: Ξεκίνησε κερδίζοντας τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 2005 και μέσα από τις πασαρέλες και τις διαφημίσεις άνοιξε και ο δρόμος της για την μικρή οθόνη. Συγκεκριμένα το 2007 η όμορφη Ευαγγελία παρουσίασε μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου την εκπομπή «Όμορφος κόσμος» μετά ακολούθησε το «Μες στην καλή χαρά» και ας ήταν για μικρό χρονικά διάστημα και πέρυσι είχε την παρουσίαση των backstage του X-Factor.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει στη Φιλοσοφική σχολή αλλά όπως φαίνεται ο χώρος της μόδας ήταν πιο λαμπερός. Η πρώτη της συνεργασία ήταν με το πρακτορείο της Κρίστη Κρανά και διακρίθηκε με τον τίτλο «Miss Europe Face» 2007. Το ίδιο χρονικό διάστημα δούλευε ως υποδοχή στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο Σάκης Ρουβάς. Τηλεοπτικά πρώτο εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Κλέλια Ανδριολάτου: Είναι μόλις 20 χρονών και είναι στο χώρο από τα 14 της χρόνια. Η πρώτη της δουλειά ήταν για διαφήμιση γνωστής εταιρείας αναψυκτικών ενώ η διαφημιστική καμπάνια των γνωστών καλλυντικών, η οποία έγινε στο Λονδίνο και το πρόσωπό της ήταν σε γιγαντοαφίσα, ήταν η πρώτη επαγγελματική της επιτυχία στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια προέκυψε η συνεργασία με τη σειρά του ΑΝΤ1, Μπρούσκο και η πρασινομάτα Θεσσαλονικιά που συν τοις άλλοις είναι και φοιτήτρια δημοσιογραφίας, έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα νεοεμφανιζόμενα πρόσωπα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR