counter

Παρουσιάστρια στον ΣΚΑΪ η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Παρουσιάστρια στον ΣΚΑΪ η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Παρουσιάστρια στον ΣΚΑΪ η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου με τα παιδιά της

"Πολυεργαλείο" στη showbiz, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία με ότι καταπιάνεται τα καταφέρνει περίφημα και έχει δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μετά την ώθηση που της έδωσε το Dancing with the stars και η νίκη της στο show του ΑΝΤ1, οι πόρτες της άνοιξαν διάπλατα και από τότε ξεκίνησαν να της δίνονται ευκαιρίες για να δοκιμαστεί και σε άλλους ρόλους.

Για το καλοκαίρι, πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση "Hangover" ως ηθοποιός που είναι άλλωστε και η βασική της ιδιότητα. Μετά το Dancing όμως, ανέβηκε και στη μουσική σκηνή στο πλευρό των Onirama και δοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία ως τραγουδίστρια - perfomer και πιθανότατα να υπάρξει και συνέχεια από τον χειμώνα.

Παράλληλα ένα νέο επαγγελματικό βήμα θα ξεκινήσει από Σεπτέμβρη και το ανακοίνωσε η ίδια μέσω twitter: "Χτύπα ξύλο". Έρχεται στον ΣΚΑΪ απο Σεπτέμβριο. Μια εκπομπή για όλους εμάς και για τα παιδιά μας!!!". Πρόκειται για μία family εκπομπή που θα έχει να κάνει με γονείς και παιδιά και η ίδια θα βασίσει την παρουσίασή της σε βιωματική προσέγγιση των θεμάτων, ως μαμά δύο αγοριών.

Εμείς να της ευχηθούμε καλή επιτυχία και ανυπομονούμε να την δούμε και επαγγελματικά σε ρόλο μοντέλου. Είναι το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμη μπροστά από τις κάμερες και τα φώτα της showbiz και είμαστε σίγουροι ότι και εκεί θα διαπρέψει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR