counter

Παρασκευάς Μπουμπούρακας: Που βρίσκεται σήμερα το super model των ’90s;

Παρασκευάς Μπουμπούρακας: Που βρίσκεται σήμερα το super model των ’90s;
Παρασκευάς Μπουμπούρακας: Που βρίσκεται σήμερα το super model των ’90s;

Ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας, το super μοντέλο των ’90ς που μεσουρανούσε στις πασαρέλες, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» και την δημοσιογράφο Ελένη Ευσταθίου ενώ εξομολογήθηκε ότι πλέον έχει δικό του μαγαζί με boho ρούχα μαζί με τη σύζυγό του.

 «Έχω δουλέψει στη Νέα Υόρκη με την Ζιζέλ για τους Dolce Gabbana. Η συνεργασία μαζί της ήταν πολύ ωραία. Η Ζιζέλ ήταν πολύ κουλ άτομο, χαριτωμένη, υπάρχουν και πιο ωραίες για μένα. Το να βγεις για έναν καφέ, δε σημαίνεις ότι κάνεις παρέα. Και με την Λετίσια Κάστα συνεργαστήκαμε, δεν σημαίνει ότι κάνεις παρέα» ανέφερε αρχικά ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας.

Επιπλέον, πρόσθεσε ότι στο εξωτερικό δεν έλεγε ότι ήταν μοντέλο αλλά κρεοπώλης ενώ αποκάλυψε πως το 2017 κουρεύτηκε και ξυρίστηκε και η σύζυγός του δεν τον αναγνώριζε. «Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε στο αεροπλάνο. Τόσα χρόνια δεν έτυχε κάτι καλό στα καθίσματα γύρω γύρω, ήταν μία και καλή» δήλωσε το μοντέλο και επιχειρηματίας.

Τέλος, ο Παρασκευάς Μπουμπούρακας μίλησε και για τη σχέση του με τον Θεό λεγοντας: «Ο Θεός με έχει συναντήσει από πολύ μικρή ηλικία. Έχω πολύ καλή επαφή, πιστεύω και είχα παέι στο Άγιο Όρος».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του Παρασκευά Μπουμπούρακα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR