counter

Paparazzi! Χριστίνα Μπόμπα: Με casual look στο κέντρο της Αθήνας (Photos)

Paparazzi! Χριστίνα Μπόμπα: Με casual look στο κέντρο της Αθήνας (Photos)
Paparazzi! Χριστίνα Μπόμπα: Με casual look στο κέντρο της Αθήνας (Photos)

Στους δρόμους της Αθήνας, με casual look βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR, ήταν επίσης εκεί. Η ίδια, έχει ένα ιδιαίτερο στυλ και οι εμφανίσεις της πάντα αποτελούν είδηση, από τις πιο καθημερινές μέχρι και τις πιο βραδινές. 

Η Χριστίνα Μπόμπα πρόσφατα ολοκλήρωσε την μετακόμιση στο ανακαινισμένο σπίτι της οικογένειας Τανιμανίδη το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, όπως και πολλές από τις εταιρειές της. Σε ένα διάλειμμα λοιπόν από τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις έκανε ένα περίπατο κοντά στο νέο της σπίτι και εκεί την εντοπίσαμε κι εμείς.

Διαβάστε επίσης: Paparazzi! Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Βόλτα σε γνωστό πολυκατάστημα με τις δίδυμες κόρες τους (Photos)

 

Η influencer είχε επιλέξει τζιν σε ανοιχτή απόχρωση και γραμμή καμπάνα, ιδιαίτερο κορμάκι, κυπαρίσσι δερμάτινο τζάκετ και πολύ κομψά αθλητικά παπούτσια με κυπαρίσσι λεπτομέρεια. Την εμφάνιση της ολοκλήρωσε με τσαντάκι με αλυσίδα και σίγουρα σου έδωσε ιδέα για το πως να ντυθείς στις χαλαρές εξόδους το Σαββατοκύριακο που έρχεται!

Δες τις σχετικές φωτογραφίες: 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR