counter

Paparazzi! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για ψώνια με super girly look (Φωτογραφίες)

Paparazzi! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για ψώνια με super girly look (Φωτογραφίες)
Paparazzi! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για ψώνια με super girly look (Φωτογραφίες)

Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων βρέθηκε για shopping therapy η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR, την εντόπισε ευδιάθετη και με super girly look. Η ίδια, έχει αφήσει για λίγο πίσω τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έχει αφοσιωθεί πλήρως στον νέο της ρόλο, αυτόν της μαμάς. Μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα και δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν εξόδους μαζί με τον μικρό Βλάσση.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βραδινή έξοδος με το φόρεμα που πρέπει να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου (Φωτογραφίες)

Η Κωσταντίνα Σπυροπούλου, επισκέφθηκε αλυσίδα παιδικών ενδυμάτων για να κάνει λίγα ψώνια για τον μικρό της και η εντυπωσιακή της σιλουέτα, σε συνδυασμό με το υπέροχο,  girly look της δεν πέρασαν απαρατήρητα. Η παρουσιάστρια επέλεξε total black σύνολο, λευκά αθλητικλα και δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στη φαρδιά κορδέλα για τα μαλλιά της, αφού το preppy στιλ είναι η μεγάλη τάση της σεζόν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η Κωσταντίνα, βρίσκεται στα καλύτερά της...

Δειτε τις σχετικές φωτογραφίες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το girly look που έκανε:

 

Photo Credits: Papadakis press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR