counter

Paparazzi! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο της (Photos)

Paparazzi! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο της (Photos)
Paparazzi! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο της (Photos)

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR, ήταν εκεί. Η σύζυγος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου απόλαυσε τη βόλτα της μαζί με τον γιο της, Βλάσση και άψογο στιλ.

Για τη βόλτα της η παρουσιάστρια επέλεξε γαλάζιο πουκάμισο με στρας, ενώ το συνδύασε με τζιν παντελόνι σε στενή γραμμή και ιδιαίτερα sneakers με glitter. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άλλωστε, έχει υπέροχο σώμα και με το στενό της παντελόνι το ανέδειξε ακόμα περισσότερο. Η ίδια γυμνάζεται συστηματικά και προσέχει τη διατροφή της και έτσι έχει καταφέρει να χάσει 30 κιλά, ούτε έναν χρόνο μετά την γέννηση του γιου της. 

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον 10 μηνών γιο της! Δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε (Βίντεο)

«Θέλοντας και μη επανήλθα στα κιλά μου. Δεν ήταν και αυτοσκοπός μου. Νομίζω όλες οι γυναίκες με καταλαβαίνουν και οι μαμάδες κυρίως ότι θέλουμε να είμαστε αρεστές στον εαυτό μας και στον σύζυγό μας. Δεν ήθελα να αγοράσω και καινούργια ρούχα. Δεν έχασα και ποτέ την όρεξη να ασχοληθώ με εμένα. Μου αρέσει η ομορφιά. Δεν θεωρώ ότι επειδή γινόμαστε μαμάδες πρέπει να ξεχνάμε και τον εαυτό μας. Πήρα 30 κιλά στην εγκυμοσύνη» αποκάλυψε η παρουσιάστρια σε παλαιότερη ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης. 

Δείτε φωτογραφίες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον γιο της, στο κέντρο της Αθήνας:

 

 

 

Photo Credits:NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR