counter

Paparazzi! Έλενα Χριστοπούλου: Νέα έξοδος με τον σύντροφό της, Αποστόλη Κώτση

Paparazzi! Έλενα Χριστοπούλου: Νέα έξοδος με τον σύντροφό της, Αποστόλη Κώτση
Paparazzi! Έλενα Χριστοπούλου: Νέα έξοδος με τον σύντροφό της, Αποστόλη Κώτση

Η Έλενα Χριστοπούλου εδώ και πολλούς μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Αποστόλη Κώτση.

Η manager μοντέλων, που επιθυμεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επιλέγει να προβάλει μόνο τα επαγγελματικά της βήματα, περνάει όμορφες και δημιουργικές στιγμές με τον αγαπημένο της.

Πρόσφατα, το ζευγάρι σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις πραγματοποίησε μια έξοδο στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε την Έλενα Χριστοπούλου και τον Αποστόλη Κώτση στο Κολωνάκι χαλαρούς και ευδιάθετους.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως πριν από λίγο καιρό όταν η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” έκανε μια εξομολόγηση για τον Αποστόλη Κώτση.

«Δεν φανταζόμαστε κάτι. Είμαι σε μια χρονική στιγμή της ζωής μου που θέλω να ζω το σήμερα, δε ξέρω αύριο τι θα γίνει και ποιο είναι το κοινό μέλλον και δεν είμαστε άνθρωποι που κάνουμε τέτοια σχέδια. Δε με αφορά καθόλου ο γάμος, με τίποτα. Ο γάμος είναι μέσα μας για μένα δεν με αφορά. Καλά κάνει όποιος το κάνει. Ο Αποστόλης είναι ο άνθρωπός μου. Είναι πρώτα απ’ όλα ο κολλητός μου και μετά ο σύντροφός μου. Είμαι τέλεια. Είμαι πολύ καλά αλλά δε θέλω να λέω για το μέλλον. Πολλές φορές έχω πει για το μέλλον και δεν έχει βγει τόσο όπως το έλεγα», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR