counter

Έλενα Χριστοπούλου: Η απόφαση να αποχωρήσει από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και οι σχέσεις τους σήμερα

Έλενα Χριστοπούλου: Η απόφαση να αποχωρήσει από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και οι σχέσεις τους σήμερα
Έλενα Χριστοπούλου: Η απόφαση να αποχωρήσει από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και οι σχέσεις τους σήμερα

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Χαμογέλα και πάλι”, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου η Έλενα Χριστοπούλου.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη φετινή της τηλεοπτική αποχή, αλλά και στην περσινή συμμετοχή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Δείτε επίσης! Έλενα Χριστοπούλου: Το χρώμα στα νύχια της μας φέρνει... λίγο καλοκαίρι ακόμα

Όσα είπε η Έλενα Χριστοπούλου

«Δεν έχω ζηλέψει τίποτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι άνθρωποι κράζουν μπροστά στις κάμερες άλλους ανθρώπους, γιατί είναι τόσο αφοριστικοί, γιατί δεν υπάρχει ελπίδα και χαρά, και γιατί ασχολούμαστε με κουταμάρες. Βαριέμαι την λέξη “τοξική”. Δεν έχει παλμό η τηλεόραση. Γιατί να μην κάνεις κάτι άλλο που είναι αντίθετο στο ρεύμα; Βλέπω γυναίκες που ανοίγουν το στόμα τους για άλλες γυναίκες και δεν ξέρουν τι λένε. Που είναι το “στηρίζουμε οι γυναίκες τις γυναίκες”; Δεν υπάρχει μέτρο πια», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

«Δεν αισθάνομαι άβολα πολύ εύκολα. Πιστεύω μπορώ να σταθώ στα πράγματα. Είναι άποψη και θέση δική μου ότι δεν είμαι στην εκπομπή της Φαίης. Δεν είναι ότι τσακώθηκα με κάποιον, ούτε μου φέρθηκε κάποιος περίεργα, ούτε έφυγα για άλλους λόγους. Είναι όλο πεντακάθαρο. Δεν θα το ξαναέκανα. ενώ μου άρεσε. Δεν θέλω άλλο, ήταν μία ωραία εμπειρία. Η Φαίη είναι πολύ καλή οικοδέσποινα και πίσω και μπροστά από τις κάμαρες. Κάναμε ωραίο καμαρίνι και γελάμε και έχουμε και σχέση ακόμα. Είναι μια χαρά. Είναι και άλλες συνθήκες που παίζουν ρόλο», πρόσθεσε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Θα ήθελα να συμμετέχω σε μια εκπομπή με μια ωραία παρέα. Δεν θα μπορούσα πάνω μου μια εκπομπή. Τους ανθρώπους τους κάνεις και φίλους, γνωρίζοντάς τους. Θα ξαναέκανα το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Πέρασα πολύ ωραία γιατί δίπλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έμαθα πολλά, όπως και με τον Τάκη Ζαχαράτο. Είναι σπουδαίο να μαθαίνεις από άλλους ανθρώπους.

Έχω υπάρξει πολύ αυστηρή, έχω πληγώσει κόσμο. Κάποια στιγμή οφείλω να είμαι σκληρή, γιατί αν δεν ακούν, είναι σαν να μην καταλαβαίνουν το αύριο το δικό τους. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε συνέχεια αν θα πούμε κάτι, τι θα πει ο απέναντι γιατί μετά χάνουμε την ταυτότητά μας. Μετά προσποιείσαι.

Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσα να είμαι στο GNTM. Με καλή ομάδα και με ουσία. Όχι απλά πράγματα ριάλιτι και τηλεθέασης. Ως dream team του GNTM θα επέλεγα την Ηλιάνα, την Ζενεβιέβ και Καράβα. Εγώ περιφερειακά, ιδανικά πάντα coach και πάντα με τη Ζεν», συμπλήρωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR