counter

Paparazzi! Αναστασία Καίσαρη - Thomas Persy: Έξοδος στο κέντρο της Αθήνας με την κόρη τους

Paparazzi! Αναστασία Καίσαρη - Thomas Persy: Έξοδος στο κέντρο της Αθήνας με την κόρη τους
Paparazzi! Αναστασία Καίσαρη - Thomas Persy: Έξοδος στο κέντρο της Αθήνας με την κόρη τους

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Αναστασία Καίσαρη.

Συγκεκριμένα, η καταξιωμένη σχεδιάστρια κοσμημάτων γέννησε στις 29 Δεκεμβρίου 2020 ένα υγιέστατο κοριτσάκι και κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον Thomas Persy.

Έτσι λοιπόν, η κόρη του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη περνάει όμορφες και οικογενειακές στιγμές.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε την Αναστασία Καίσαρη με τον Βέλγο επιχειρηματία σύζυγό της Thomas Persy στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δύο τους μαζί με την κορούλα της που θα πάρει το όνομα Χριστιάννα απόλαυσαν την βόλτα τους και τον καλό καιρό. Μάλιστα, ήταν αρκετά χαλαροί και ευδιάθετοι

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Αναστασία Καίσαρη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Persy, τον Δεκέμβριο του 2019, με διπλό γάμο (καθολικό και ορθόδοξο). Και στις δύο τελετές η κόρη του γνωστού επιχειρηματία κοσμημάτων είχε επιλέξει να φορέσει νυφικές δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti.

Ο σύζυγός της, Thomas Persy, έχει καταγωγή από το Βέλγιο και είναι επιχειρηματίας, καθώς δραστηριοποιείται στις επιχειρήσεις της LVMH.

Ο γάμος - υπερπαραγωγή της Αναστασίας Καίσαρη και του Thomas Persy είχε 1.358 καλεσμένους και πλήθος επωνύμων έδωσαν το “παρών”. Εκεί, βρέθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα αλλά και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Μετά το τέλος του ιερού μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση στην οποία τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν την Ανασταία Καίσαρη με τον σύζυγο και την κόρη τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR