counter

Γέννησε το δεύτερο παιδί της η Αναστασία Καίσαρη- Το φύλο του μωρού και το όνομα που θα πάρει

Γέννησε το δεύτερο παιδί της η Αναστασία Καίσαρη- Το φύλο του μωρού και το όνομα που θα πάρει
Γέννησε το δεύτερο παιδί της η Αναστασία Καίσαρη- Το φύλο του μωρού και το όνομα που θα πάρει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η σχεδιάστρια κοσμημάτων Αναστασία Καίσαρη και ο σύζυγός της Thomas Persy, καθώς έγιναν για δεύτερη φορά γονείς και κρατούν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Η Αναστασία Καίσαρη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι την περασμένη Δευτέρα, με την ίδια να κάνει την είδηση γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, η Αναστασία Καίσαρη έκανε γνωστό και το όνομα που θα πάρει η δεύτερη κόρη της, κι αυτό είναι «Βικτώρια».

Η Αναστασία Καίσαρη και ο Thomas Persy έχουν ακόμη μια κόρη, την Χριστιάνα, που ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2021.

Το χρονικό της γνωριμίας της Αναστασίας Καίσαρη και του Thomas Persy

Σύμφωνα με τη “RealNews”, η κόρη του “βασιλιά των κοσμημάτων” Κώστα Καίσαρη και ο Thomas Persy γνωρίστηκαν πριν από πέντε χρόνια μέσων κοινών φίλων και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν ότι βρήκαν την ευτυχία ο ένας στο πρόσωπο του άλλου. Εκείνος έχει σπουδάσει Αρχαιολογία και προέρχεται από γνωστή οικογένεια του Βελγίου, με δικές του επιχειρήσεις να σχετίζονται και με τον όμιλο LVMH.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Αναστασία Καίσαρη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Persy, τον Δεκέμβριο του 2019, με διπλό γάμο (καθολικό και ορθόδοξο). Και στις δύο τελετές η κόρη του γνωστού επιχειρηματία κοσμημάτων είχε επιλέξει να φορέσει νυφικές δημιουργίες του οίκου Celia Kritharioti.

Ο γάμος - υπερπαραγωγή της Αναστασίας Καίσαρη και του Thomas Persy είχε 1.358 καλεσμένους και πλήθος επωνύμων έδωσαν το “παρών”. Εκεί, βρέθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα αλλά και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Μετά το τέλος του ιερού μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση στην οποία τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR