counter

Πάνω από 2.000 άτομα στο 17 year anniversary party του μαγαζιού του Σάκη Κατσούλη

Πάνω από 2.000 άτομα στο 17 year anniversary party του μαγαζιού του Σάκη Κατσούλη
Πάνω από 2.000 άτομα στο 17 year anniversary party του μαγαζιού του Σάκη Κατσούλη

Τα 17 χρόνια απόλυτης επιτυχίας με ένα φαντασμαγορικό anniversary party γιόρτασε γνωστό στέκι του Περιστερίου!

Οι επιχειρηματίες Σάκης Κατσούλης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος και Γιώργος Σέμπρος υποδέχθηκαν στο Sempre cafe πλήθος φίλων και συνεργατών, αλλά και πολλούς καλεσμένους από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας, που έσπευσαν να ευχηθούν για το γενέθλιο πάρτυ.

Πάντα ευαισθητοποιημένοι διέθεσαν μέρος των εσόδων του event για την υποστήριξη της Εθελοντικής Ένωσης Φιλόζωων Πετρούπολης - “Save the Tails”, ενώ η βραδιά απογειώθηκε από το live performance του κορυφαίου Dj Liva K και πλήθος πυροτεχνημάτων που φώτιζαν ασταμάτητα τον ουρανό!

Από νωρίς το απόγευμα η οδός Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι γέμισε ασφυκτικά με πάνω από 2.000 και πλέον κόσμου, ενώ οι εκλεκτοί καλεσμένοι διασκέδασαν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος, έναν ανανεωμένο χώρο απαράμιλλης αισθητικής και διακόσμησης τον οποίο έχουν επιμεληθεί προσωπικά οι ιδιοκτήτες και συνδυάζει café - bar - restaurant.

Μεταξύ άλλων συναντήσαμε εκεί την Ελένη Τσολάκη, τον Νίκο Χαρδαλιά, τη Σοφία Βογιατζάκη, τον Θοδωρή Φέρρη, τη Μαριαλέννα Ρουμελιώτη, τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον Χρήστο Χολίδη, την Κατερίνα Δαλάκα, την Θέλξη κ.α.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR