counter

Παντελής Τουτουντζής: Η φωτογραφία και οι δημόσιες ευχές στον σύντροφό του για την ονομαστική του εορτή

Παντελής Τουτουντζής: Η φωτογραφία και οι δημόσιες ευχές στον σύντροφό του για την ονομαστική του εορτή
Παντελής Τουτουντζής: Η φωτογραφία και οι δημόσιες ευχές στον σύντροφό του για την ονομαστική του εορτή

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Παντελή Τουτουντζή και την οικογένειά του, καθώς ο επί 16χρόνια σύντροφός του, Νάσος, έχει την ονομαστική του εορτή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο γνωστός makeup artist ευχήθηκε και δημόσια στον αγαπημένο του, κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instgagram.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ελένη Φουρέιρα: Ο κουμπάρος της Παντελής Τουτουντζής μιλάει για την εγκυμοσύνη της- “Να βγαίνουμε με τα παιδάκια μας να παίζουμε”

Η ανάρτηση του Παντελή Τουτουντζή για τον σύντροφό του

Πιο αναλυτικά, ο Παντελής Τουτουντζής πόσταρε μια καλοκαιρινή φωτογραφία του συντρόφου του και έγραψε: «Χρόνια πολλά να σε χαιρόμαστε, Σε αγαπάμε πολύ».

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας. Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου. Απευθυνθήκαμε στο φύλακα άγγελό μας, έγινε παρένθετη μητέρα και κάναμε τα δύο αγγελούδια μας. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Κάθε φορά που βλέπω με πόσο πόνο ασχολείται για να σηκωθεί ένα παιδάκι έστω για τρία δευτερόλεπτα από την καρέκλα… Δεν μπορώ, μουδιάζω. Όταν ξεκίνησα αυτό το όνειρο, απευθυνθήκαμε σε πάρα πολλούς ψυχιάτρους, μέχρι Γαλλία φτάσαμε. Όταν βεβαιωθήκαμε επιστημονικά ότι δεν θα έχει καμία αρνητική επίπτωση στα παιδιά, προχωρήσαμε. Κάθε άνθρωπος που γεννιέται είναι μοναδικός. Οι γονείς πρέπει να κρατάνε μια αγκαλιά τα παιδιά που να είναι έτοιμη να ανοίξει για να τα αφήσει να φύγουν. Δεν λέμε ποτέ ψέμα στα παιδιά μας. “Εγώ έχω δυο μπαμπάδες” λέει ο γιος μας στα πάρτι. Θα παλέψουμε με εξωγενείς παράγοντες, είμαστε έτοιμοι, έχουμε θωρακιστεί. Αλλά κοίτα το κοντράστ, κοίτα πόσο ευτυχισμένο είναι το παιδί, γιατί να του τη χαλάσουμε;», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Παντελής Τουτουντζής για τον σύντροφό του.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR