counter

Πάνος Νάτσης: Οι τελευταίες του φωτογραφίες λίγες ώρες πριν το δυστύχημα

Πάνος Νάτσης: Οι τελευταίες του φωτογραφίες λίγες ώρες πριν το δυστύχημα
Πάνος Νάτσης: Οι τελευταίες του φωτογραφίες λίγες ώρες πριν το δυστύχημα

Θρήνος στον χώρο της τέχνης από τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού Πάνου Νάτση. Ο άτυχος 31χρονος σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/01), όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες, με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Πάνος Νάτσης συμμετείχε τα τελευταία τρία χρόνια στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη,

Διαβάστε επίσης: Πάνoς Nάτσης: Ποιος ήταν ο 31χρονος ηθoποιός που σκoτώθηκε σε τρoχαίο

Μετά το τέλος της παράστασης, ο Πάνος Νάτσης και ο υπόλοιπος θίασος βρέθηκαν στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, η οποία έκανε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι της για τα γενέθλιά της.

«Έγινε κι αυτό! Είμαι ευγνώμων.. Μακάρι να καταφέρνω κάθε φορά να βλέπω τα πράγματα απο την θετική τους πλευρά όπως χθες! Δεν είναι η ζωή μας νούμερα και ηλικίες, είναι μνήμες και εμπειρίες. Δεν είναι ούτε έχθρες και διαχωρισμοί, είναι αποδοχή και αγάπη!• Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, σε ευχαριστώ μαμάκα @mariaxenopoulou για την υπέροχη τούρτα, σε ευχαριστώ @ayellowbanana για όλη τη δουλειά που έκανες, σε ευχαριστώ @panos_natsis που οργανώνεις, σας ευχαριστώ» έγραψε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά.

Σε μία από αυτές βλέπουμε μάλιστα την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη να ποζάρει χαμογελαστή με τον Πάνο Νάτση στο πλευρό της.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR