counter

Πάνος Νάτσης: Ποιος ήταν ο 31χρονος ηθοποιός που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Πάνος Νάτσης: Ποιος ήταν ο 31χρονος ηθοποιός που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Πάνος Νάτσης: Ποιος ήταν ο 31χρονος ηθοποιός που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Είδηση-σοκ κάνει εδώ και λίγη ώρα τον γύρο του διαδικτύου, με την είδηση του θανάτου το Πάνου Νάτση, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστές, ωστόσο ο Πάνος Νάτσης λίγες ώρες πριν ήταν μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και  συνεργάτες του από την παράσταση που συμμετείχε στα γενέθλια της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες». Τα γυρίσματα της σειράς είχαν ολοκληρωθεί.

Πάνος Νάτσης - Βιογραφικό

  • Ο Πάνος Νάτσης ήταν 31 ετών
  • Γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα
  • Μεγάλωσε στον Ωρωπό
  • Είχε 4 μεγαλύτερες αδερφές
  • Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012

Πάνος Νάτσης - Θέατρο

Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» (2013-2014), «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» (2015-2016), «Ο ήχος του όπλου» (2016-2017), «The Curing Room» (2017) και σε πολλές ακόμη. Για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!».

Πάνος Νάτσης - Τηλεόραση

Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» (2016-1017), ενώ είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Πάνος Νάτσης - Κινηματογράφος

Στον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» (2015), ενώ το 2016 ακολούθησε η ταινία «3000». Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Play: The Movie».

Η τελευταία τηλεοπτική συνένεντευξη του Πάνου Νάτση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR