counter

Πάνος Βλάχος: Σάλος με το τραγούδι του! "Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε"! Η απάντησή του υπουργού Υγείας & του δημοσιογράφου

Πάνος Βλάχος: Σάλος με το τραγούδι του! "Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε"! Η απάντησή του  υπουργού Υγείας & του δημοσιογράφου
Πάνος Βλάχος: Σάλος με το τραγούδι του! "Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε"! Η απάντησή του υπουργού Υγείας & του δημοσιογράφου

Την δική τους απάντηση στον Πάνο Βλάχο θέλησαν να δώσουν μέσα από τα social media ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Άρης Πορτοσάλτε μετά την απόφασή του να παραφράσει τους στίχους του τραγουδιού «Τούτοι οι μπάτσοι που 'ρθαν τώρα», και να χρησιμοποιήσει τα ονόματά τους.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε τα εξής λόγια: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε, μέσα σε έναν σάκο βάλτε, μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε. Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Έτσι, ο υπουργός Υγείας και ο δημοσιογράφος, εξέφρασαν την έντονη αντίδρασή τους κατά του Πάνου Βλάχου μέσα από αναρτήσεις τους.

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο, δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας "ζητώ συγγνώμη;". Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Από την πλευρά του, ο Άρης Πορτοσάλτε, έγραψε στο Twitter/X: «Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR