counter

Παναγιώτης Κονέ: Τα πρώτα βήματα στο ποδόσφαιρο, η καριέρα στο εξωτερικό & ο έρωτας με τη Χριστίνα

Παναγιώτης Κονέ: Τα πρώτα βήματα στο ποδόσφαιρο, η καριέρα στο εξωτερικό & ο έρωτας με τη Χριστίνα
Παναγιώτης Κονέ: Τα πρώτα βήματα στο ποδόσφαιρο, η καριέρα στο εξωτερικό & ο έρωτας με τη Χριστίνα

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ο Παναγιώτης Κονέ είναι διεθνής ποδοσφαιριστής και  αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος για την Udinese. Ωστόσο, υπήρξε μέλος και της ελληνικής αποστολής που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία. Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1987 στα Τίρανα της Αλβανίας, με την πρώτη του επαφή με τους αγωνιστικούς χώρους να ξεκινά από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Λίγο πριν τα 17α γενέθλια του ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής μετακόμισε στην Γαλλία, όταν η Lans ενδιαφέρθηκε γι’ αυτόν. Εκεί, όμως, δεν έμεινε πολύ, αφού την αμέσως επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με την φανέλα της Α.Ε.Κ και στη συνέχεια με του Ηρακλή. Το 2010, ο ίδιος, δέχτηκε ξανά μια δελεαστική πρόταση, προκειμένου να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να αγωνιστεί στην ιταλική Brescia και αργότερα ως «δανεικός» στη Bologna, ενώ σήμερα ζει στη βόρεια Ιταλία και το Udine μιας και αγωνίζεται στην τοπική ομάδα.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, όμως, δεν καταγράφει εξαιρετικής επιδόσεις μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στο γυναικείο φύλο. Ωστόσο, ο ίδιος κατάφερε να βάλει «γκολ» στην καρδιά της Χριστίνας Στεφανίδη. Πρόσφατα, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο των Αθηνών και όσοι τους είδαν, παρατήρησαν ότι δεν είχαν μάτια ο ένας για τον άλλον. Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν τέσσερα χρόνια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κυκλοφορήσει σενάρια περί γάμου, με κουμπάρο τον Γιώργο Σαμαρά, χωρίς βέβαια αυτό να έχει επιβεβαιωθεί από τους ίδιους.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR