counter

“Πάγωσε” η Μαρία Καβογιάννη στο “The 2night Show”: “Τώρα δεν θα μιλήσω καθόλου…”

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑνραούτογλουThe 2night Show” ήταν το βράδυ της Τετάρτης, η Μαρία Καβογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η γνωστή ηθοποιός έκανε ένα σαρδάμ και έτσι ο παρουσιαστής αποφάσισε να της κάνει μια πλάκα.

Η Μαρία Καβογιάννη θέλησε να ξαναπεί την πρότασή της, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να της λέει πως η εκπομπή από φέτος μεταδίδεται ζωντανά και όχι μαγνητοσκοπημένα. Όταν άκουσε η Μαρία Καβογιάννη ότι είναι live, “πάγωσε”.

«Δεν είναι ζωντανό, έτσι;», είπε στην αρχή η Μαρία με τον Γρηγόρη να απαντάει: «Ζωντανά είμαστε. Είμαστε στον αέρα, δεν μπορούμε να κόψουμε τώρα αφού είμαστε live».

Τότε, αμήχανα η ηθοποιός ρώτησε: «Ζωντανά είμαστε;», με τον παρουσιαστή να λέει: «Δεν έχεις δει ποτέ την εκπομπή, έτσι;», κι’ εκείνη να τονίζει: «Μου είπαν ότι δεν είναι ζωντανό».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνέχισε την φάρσα λέγοντας: «Συγκεκριμένα για σένα το κάναμε ζωντανό», με την Μαρία Καβογιάννη μαγκωμένη να δηλώνει: «Πολύ χαίρομαι».

Ο παρουσιαστής συνέχισε να ρωτάει: «Νόμιζες ότι ήταν μαγνητοσκοπημένο;», με την ίδια να απαντάει: «Ναι. Έτσι μου είπαν» και τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να προσθέτει: «Όχι, η εκπομπή από φέτος είναι ζωντανά».

Η Μαρία Καβογιάννη είπε: «Μάλιστα, τώρα δεν θα μιλήσω καθόλου» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εκεί αποφάσισε να της αποκαλύψει ότι έκανε πλάκα: «Άντε, θα στο κάνω το χατίρι, μαγνητοσκοπημένο είναι».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μαρία Καβογιάννη ανακουφίστηκε και έτσι συνέχισε η συνέντευξη.

Δείτε το παραπάνω απολαυστικό βίντεο.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR