counter

Πάει το botox... σύννεφο! "Πείραξε" και τα χείλη και τα επιδεικνύει. Δείτε τα

Πάει το botox... σύννεφο! "Πείραξε" και τα χείλη και τα επιδεικνύει. Δείτε τα
Πάει το botox... σύννεφο! "Πείραξε" και τα χείλη και τα επιδεικνύει. Δείτε τα

Μπορεί να υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει πλαστική επέμβαση και ότι δε θα το απέκλειε για το μέλλον αλλά μάλλον το botox πάει “σύννεφο” και δε μας το λέει η celebrity. Ο λόγος για την Khloe Kardashian που δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter την Τρίτη 4 Μαρτίου και έδωσε τροφή για να ξεκινήσουν οι φήμες περί πλαστικής επέμβασης.

Η 29χρονη Khloe Kardashian έχει χάσει αρκετά κιλά γεγονός που την κάνει να δείχνει ανανεωμένη και περισσότερο θελκτική. Ωστόσο, το πρόσωπο της είναι αρκετά αλλαγμένο και πολύ περισσότερο τα χείλη της που έχουν αλλάξει σχήμα και φαίνονται διαφορετικά απ’ ότι τα θυμόμαστε. Έχει γίνει φανατική των botox όπως και όλη της η οικογένεια αλλά δεν το παραδέχεται.

Η Khloe Kardashian δηλώνει περήφανη που έχασε 30 κιλά καθώς επισκέπτεται εντατικά το γυμναστήριο και “εργάζεται” σκληρά για την εικόνα της. Αγαπάει το κορμί της όπως είναι και δε θα έκανε πλαστική επέμβαση για να το βελτιώσει. Δε συμβαίνει το ίδιο και για το πρόσωπο της, όπως όλα δείχνουν.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πρόσφατα έξω από το γυμναστήριο και το πρόσωπο της είναι διαφορετικό αρκετά. Αυτό όμως που έκανε αίσθηση ήταν τα χείλη της. Τα χείλη της έχουν συγκεκριμένη έκφραση και η Khloe Kardashian μοιάζει με “ροφό”, αφού το στόμα της δυσκολεύεται να κλείσει. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR