counter

"Όσοι μίλησαν άσχημα για τον Παντελίδη το μετάνιωσαν πικρά"

"Όσοι μίλησαν άσχημα για τον Παντελίδη το μετάνιωσαν πικρά"
"Όσοι μίλησαν άσχημα για τον Παντελίδη το μετάνιωσαν πικρά"

Κούλλης Νικολάου: «Όσοι μίλησαν άσχημα για τον Παντελίδη το μετάνιωσαν πικρά!»

Ο Κούλλης Νικολάου, στην συνέντευξη που έδωσε στο «You Weekly», και την δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, και στον αιφνίδιο θάνατο του Παντελή Παντελίδη, αλλά και το σάλο που είχε δημιουργηθεί σχετικά με την λέξη «Κατεχόμενα» σε τραγούδι του ίδιου.

Τελικά οι Κύπριοι είστε λίγο πιο εύθικτοι απ’ όσο πρέπει και αναφέρομαι σε αυτό και λόγω της περίπτωσης  Παντελίδη… Το ότι μπορεί 2-3 άνθρωποι να αντέδρασαν και να πειράχτηκαν σε καμία περίπτωση δεν καθρεφτίζει  την κυπριακή κοινωνία. Αντιθέτως το παιδί αυτό ήταν ιδιαίτερα αγαπητό στην Κύπρο. Χωρίς να μου πέφτει λόγος , όσοι μίλησαν άσχημα για τον Παντελίδη φαντάζομαι το έχουν μετανιώσει πικρά και έχουν αποδοκιμαστεί και από τους Κύπριους!


Η λέξη «Κατεχόμενα» στην Κύπρο είναι απαγορευμένη; Κάποια πράγματα μεταδίδονται λάθος. Εγώ προσωπικά δεν άκουσα ποτέ Παντελίδη. Τον γνώρισα και τον βίωσα αναγκαστικά μετά το δυστύχημα που είχε και κατάλαβα πως πρόκειται για ένα εξαίρετο παιδί με μια ψυχοσύνθεση «μάγκικη». Εάν τον είχα γνωρίσει θα ήταν ένας από τους καλούς μου φίλους. Οι στίχοι των τραγουδιστών δεν μας βρίσκουν όλους σύμφωνους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνω τον σοφό κάνοντας κήρυγμα. Έχω ξεπεράσει αυτά τα κόμπλεξ. Όσο αφορά την λέξη «Κατεχόμενα» να θυμίσω ότι η Κύπρος είναι κατεχόμενη από τον τουρκικό στρατό. Ο άνθρωπος αυτός έβαλε στους στίχους του αυτήν τη λέξη, δεν βρίσκω κάποιο λάθος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR