counter

Οσκαρικοί ηθοποιοί υποψήφιοι για τα «Χρυσά βατόμουρα» 2017

Οσκαρικοί ηθοποιοί υποψήφιοι για τα «Χρυσά βατόμουρα» 2017
Οσκαρικοί ηθοποιοί υποψήφιοι για τα «Χρυσά βατόμουρα» 2017

Τα «Χρύσα βατόμουρα» απονέμονται στις χειρότερες ταινίες της χρονιάς, γι’ αυτό και οι ηθοποιοί του Hollywood τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να είναι υποψήφιοι.

Ονόματα που έχουν βραβευτεί με Όσκαρ τώρα είναι υποψήφια για τα «χειρότερα» βραβεία της χρονιάς.

Για το βραβείο χειρότερου ηθοποιού είναι ο πολυβραβευμένος Rober De Niro, για την ερμηνεία του στο «Dirty grandpa» ο οποίος από το 1974 μέχρι το 2012 ήταν υποψήφιος επτά φορές για όσκαρ. Έχει αποκτήσει τα δύο για τις ερμηνείες του στο «Νονό» και για την ταινία «Οργισμένο είδωλο».

O Robert De NiroΧειρότερος ηθοποιός Β’ ανδρικού ρόλου βρίσκεται ο Jesse Eisenberg  για τη ταινία «Batman v Superman: Η αυγή της δικαιοσύνης».

Ο ηθοποιός  το 2010 υποδύθηκε τον δημιουργό του facebook στο «The social network», έλαβε για την ερμηνεία του υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, για Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου - δράμα και για Screen Actors Guild Award Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας σε Πρωταγωνιστικό Ρόλο.

O Jesse Eisenberg

Μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς με κασέ 25 εκατομμυρίων δολαρίων ανά ταινία είναι υποψήφια.

Αυτή είναι η Julia Roberts για τη ταινία «Η Γιορτή της Μητέρας»

Η ηθοποιός βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα «Ανθισμένες Μανόλιες» και απέσπασε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου.

Με το «Pretty Woman» απέσπασε την υποψηφιότητα για Α' Γυναικείο Ρόλο και κέρδισε τη δεύτερη Χρυσή Σφαίρα. Ενώ για τη ταινία «Erin Brockovich» πήρε το όσκαρ Α’γυναικείου ρόλου.

H Julia Roberts

Για τις ταινίες «Η τριλογία της Απόκλισης: Αφοσίωση» και «Shut - in» είναι υποψήφια η Naomi Watts.

Το 2004, ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου και για το Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών Καλύτερης Α' Γυναικείας Ερμηνείας για την ερμηνεία της στη ταινία «21 Grams», Το 2012, πρωταγωνίστησε στην ταινία «The Impossible», στην οποία έλαβε  υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

H Naomi Watts σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της

Η 37η απονομή των «Χρυσών βατόμουρων» θα γίνει μία μέρα πριν από αυτήν της Ακαδημίας, στις 25 Φεβρουαρίου. Ποιος θα είναι ο τυχερός;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR