counter

Ορέστης Τζιόβας: "Έχω πετάξει αυγά σε φωτορεπόρτερ και δεν τον μετανιώνω"

Ορέστης Τζιόβας: "Έχω πετάξει αυγά σε φωτορεπόρτερ και δεν τον μετανιώνω"
Ορέστης Τζιόβας: "Έχω πετάξει αυγά σε φωτορεπόρτερ και δεν τον μετανιώνω"

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα απρόοπτα που του έχουν συμβεί πάνω στη σκηνή, στην απιστία, αλλά και σ’ ένα σκηνικό που είχε συμβεί στο παρελθόν με έναν φωτορεπόρτερ.

Δείτε επίσης! Ορέστης Τζιόβας: “Έχω κάνει σeξ με άνδρες, αλλά μόνο με φίλους μου”

Όσα είπε ο Ορέστης Τζιόβας

«Το πιο απρόοπτο που μου έχει συμβεί πάνω στη σκηνή, είναι όταν έκανα έναν μονόλογο και με έπιασε κρίση άγχους. Κόπηκα. Ήμουν μόνος, δεν έχεις από κάποιον να πιαστείς, να πεις συνεχίζουμε», είπε ο Ορέστης Τζιόβας.

«Έχω απιστήσει. Το έχω κάνει αρκετές φορές και το βρίσκω πολύ λάθος. Αν ήμουν στη θέση του άλλου δε θα μου το συγχωρούσα. Είναι βρώμικο. Ο άλλος σε εμπιστεύεται και εκείνη τη στιγμή τον έχεις απατήσει», αποκάλυψε.

«Ισχύει ότι είχα πετάξει αυγά σε έναν φωτορεπόρτερ και δεν το μετάνιωσα. Το έκανα γιατί είχε ασκήσει εξαιρετικά μεγάλη πίεση στην τότε σύντροφό μου. Εξαιρετικά μεγάλη πίεση όμως. Μιλάμε σχεδόν για βιασμό στον δρόμο. Να βγαίνει από το σπίτι και να πηγαίνει με την κάμερα. να την βάζουν στη γωνία. Έφτασε σε σημείο να κλαίει», δήλωσε ακόμα ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο Ορέστης Τζιόβας πρόσθεσε ακόμα: «Έφτασε μια στιγμή κατά την οποία θεώρησα ότι τα πάθη μου αρχίζουν να μου κάνουν κακό, να με πηγαίνουν πίσω σε αυτά που θέλω να κάνω στη ζωή μου… Πριν τον covid δούλευα σε μπεργκεράδικο. Αγχωνόμουν μην πουν ότι ξέπεσα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR