counter

Ορέστης Καρνέζης: Τα πρώτα βήματα, η καταξίωση και η κρυφή προσωπική ζωή

Ορέστης Καρνέζης: Τα πρώτα βήματα, η καταξίωση και η κρυφή προσωπική ζωή
Ορέστης Καρνέζης: Τα πρώτα βήματα, η καταξίωση και η κρυφή προσωπική ζωή

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ο Ορέστης Καρνέζης, τερματοφύλακας της Εθνικής Ελλάδας αλλά και της ιταλικής Udinese γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Από μικρός αγαπούσε το ποδόσφαιρο και έτσι ξεκίνησε να κάνει δειλά-δειλά τα πρώτα  βήματα στα γήπεδα.

H αρχή έγινε από την ηλικία των 16 που εντάχθηκε στην ομάδα του Ο.Φ.Η, ενώ το καλοκαίρι του 2007 τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Τον Ιούλιο του 2013, ο Ορέστης Καρνέζης υπογράφει στην ιταλική ομάδα Udinese και δίνεται δανεικός στην ισπανική Γρανάδα. Συνολικά έχει πραγματοποιήσει έξι εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο Ισπανίας, ενώ στάθηκε αφορμή να χάσει το πρωτάθλημα η Barcelona. Έκτοτε, είναι ένας από τους πιο περιζήτητους τερματοφύλακες, ενώ τον Φεβρουάριο του 2012 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Εθνική Ελλάδος.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο 29χρονος τερματοφύλακας δεν απασχολεί μόνο με τις επιδόσεις του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αλλά και στις καρδιές των γυναικών! Το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαιώνεται και από το βρετανικό site www.company.co.uk που τον περιλαμβάνει στους 32 πιο sexy παίκτες του Mundial 2014. Άλλωστε, ο Ορέστης Καρνέζης φημίζεται για τις κατακτήσεις του, παρόλο που δεν το επιδιώκει! Η μόνη σχέση που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν με την Θεσσαλονικιά Πετρίνα Αθανασιάδου, την οποία έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ωστόσο, τον Σεπτέμβριο του 2012 αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους μετά από δυόμιση χρόνια σχέσης. Έκτοτε, η προσωπική του ζωή περιλαμβάνει μακροχρόνιες σχέσεις που δεν έχουν δει όμως το φως της δημοσιότητας μιας και ο ίδιος είναι πολύ χαμηλών τόνων και απασχολεί μόνο με την πορεία του στο ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικό είναι πως δεν διαθέτει κανένα λογαριασμό στα social media!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR