counter

Ονειρεμένο Cheesecake για το πασχαλινό τραπέζι (Στο Olga' s Blog)

Ονειρεμένο Cheesecake για το πασχαλινό τραπέζι (Στο Olga' s Blog)
Ονειρεμένο Cheesecake για το πασχαλινό τραπέζι (Στο Olga' s Blog)

Cheesecake

Οι φράουλες είναι στην εποχή τους! Οπότε δεν υπάρχει πιο ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό σας τραπέζι από ένα λαχταριστό Cheesecake. Είναι δροσερό, αφράτο και ότι πρέπει για να αλλάξει η γεύση μετά τα κρέατα, το αρνί ´η το κατσίκι και το κοκορέτσι.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής:

Για τη βάση

Ένα πακέτο και κάτι μπισκότα πτι -μπερ (κατά προτίμηση ολικής άλεσης), Ένα βιτάμ πακέτο σε θερμοκρασία δωματίου. Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi. Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας μαζί με το βούτυρο. βάζουμε το μείγμα σε φόρμα με σούστα (για να ανοίξει στο τέλος της διαδικασίας) και το ψήσουμε για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Για την κρέμα

Ένα ζαχαρούχο, Ένα τυρί κρέμα των 300 γραμμαρίων, Μια κρέμα γάλακτος μικρή, Δυο κουταλιές ζάχαρη άχνη.  Τα ανακάτευουμε στο μίξερ σε μέτρια ταχύτητα. Τοποθετούμε την κρέμα πάνω από τη βάση και τα βάζουμε στο ψυγείο. Για την σάλτσα φράουλας: 4 κούπες φράουλες ψιλοκομμένες Ενάμιση φλυτζάνι ζάχαρη 4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 4 κουταλιές λεμόνι 4 κουταλιές κονιακ( προαιρετικά, αν έχετε μικρά παιδάκια μπορείτε και να το παραλείψετε ) Τα βράζουμε σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνουν μαρμελάδα. 

Καλή επιτυχία σας εύχομαι!!! Καλή ανάσταση με υγεία!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR