counter

Όμορφες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι μαζί με τη διάσημη μαμά τους!

Όμορφες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι μαζί με τη διάσημη μαμά τους!
Όμορφες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι μαζί με τη διάσημη μαμά τους!

Gizele

Η Gisele Bundchen παίζει με τα παιδιά της στο σπίτι. Μπορεί να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, όμως όταν μπαίνει στο σπίτι της είναι μια μαμά σαν όλες τις άλλες!

Η Gisele Bundchen είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα και σηκώνει ψηλά την κόρη της Vivian ενώ την ίδια ώρα ο αδερφός της παίζει με την μπάλα του! Από την παρέα τους δεν λείπει ποτέ και ο αγαπημένος τους σκύλος! Ο μεγάλος της γιος Βenjamin και μικρή Vivian είναι πλέον η βασική απασχόληση του μοντέλου και απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί τους.

Η Gisele Bundchen, προσπαθεί να περνάει με τα παιδιά της όσες περισσότερες ώρες μπορεί καθώς πλέον αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της και ακόμα και αν έχει πολλές φωτογραφίσεις και κάστινγκ περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί τους.

Η Ζιζέλ είναι παντρεμένη από το 2009 με τον άσο του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι. Το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία όμορφη οικογένεια και βιώνουν την απόλυτη ευτυχία απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή από το μεγάλωμα του γιού και της κόρης της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR