counter

Η Gisele στο πάρκο με τα παιδιά της

Η Gisele στο πάρκο με τα παιδιά της
Η Gisele στο πάρκο με τα παιδιά της


H Gisele και η κόρη της Vivian στο πάρκο

Η Gisele Bundhen όπως ξέρετε από το 2010 είναι μητέρα ενός πανέμορφου αγοριού του Vivian. Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν η Gisele, ο μικρός Benjamin και η μικρή Vivian Lake είναι τα πάντα για εκείνη και γι αυτό το λόγο προσπαθεί να περνάνε όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες παρέα. Μεγάλη αδυναμία έχει βέβαια και στον άντρα της Tom Brady.

Πρόσφατα η Gisele δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που απεικόνιζε το αχτύπητο δίδυμο Gisele- Vivian στο πάρκο σε στιγμές απόλυτης ευτυχίας και ανεμελιάς. Η μαμά Gisele έχει σηκώσει στον αέρα την μικροσκοπική Vivian και την κρατάει αγκαλίτσα. Μητέρα και κόρη δείχνουν πανευτυχής.

Η εικόνα της μαμάς Gisele στην καθημερινότητα της μακριά από τα φλας δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του πασίγνωστου top model. Ντυμένη πολύ απλά με ένα ροζ σκούφο, ένα ζεστό sheepskin παλτό και skinny παντελόνι σε ταιριαστή απόχρωση.

Η Gisele και ο γιος της Benjamin τραγουδούν στο δρόμο για το σχολείο

Αρκετές φορές η Gisele συνηθίζει να πηγαίνει και τον γιο της Benjamin στο σχολείο. Σε μια απ' αυτές τις διαδρομές η Gisele τραγουδούσε μαζί με τον γιο της και αυτές τις γλυκές στιγμές μοιράστηκε με τους φαν της μέσω ενός video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR