counter

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Με τον γιο της στην Ελένη Μενεγάκη - Το σχόλιο της παρουσιάστριας για το πού μοιάζει

Την Αντιγόνη Κουλουκάκου είχε καλεσμένη η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της στο Mega, το μεσημέρι της Τετάρτης 8/5. 

Η ηθοποιός λίγο καιρό μετά τη γέννηση του γιου της, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ έκανε και μια μικρή έκπληξη στη παρουσιάστρια.  «Το μωρό είναι εκεί με τη μαμά μου, μπορείς να πας να το δεις», είπε η Αντιγόνη Κουλουκάκου λίγο μετά την είσοδό της στο πλατό με την Ελένη Μενεγάκη να σηκώνεται από τη θέση της. «Έχουμε ένα βίντεο για σένα, βάλτε το βίντεο να πάω να δω το μωρό», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε επίσης: Αντιγόνη Κουλουκάκου: "Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους & κάθονται σπίτι, το θεωρώ και λάθος"

 

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια σχολίασε για τον νεογέννητο: «Να σου ζήσει αυτός ο γλυκός μπέμπης, ο οποίος ήταν ήρεμος όση ώρα ήμουν από πάνω του και του μίλαγα – γιατί εγώ είμαι πολυλογού εκφράζομαι – ήταν πολύ ήρεμος, ανοιγόκλεινε τα ματάκια του. Λέω στη μαμά σου: Καλέ το μωρό είναι ίδιο η Αντιγόνη. Δεν έχω δει τον άνδρα σου από κοντά, μόνο σε φωτογραφία, μπορεί να μοιάζει και στον ίδιο, συγγνώμη. Ξεκολλάς καθόλου; Για να το φέρεις εδώ στο πλατό το μωρό… εγώ δεν το περίμενα».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR