counter

Όλοι οι celebrities στο πρώτο Lifeme Workshop! Δείτε τις φωτογραφίες!

Όλοι οι celebrities στο πρώτο Lifeme Workshop! Δείτε τις φωτογραφίες!
Όλοι οι celebrities στο πρώτο Lifeme Workshop! Δείτε τις φωτογραφίες!

Μια Κυριακή αφιερωμένη στο Wellness πραγματοποιήθηκε στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ με έναν πραγματικά μαγικό και άκρως πρωτοποριακό τρόπο που ήρθε να ταράξει τα νερά σε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τον υγιεινό τρόπο ζωής. Πρόκειται για το 1ο Lifeme Workshop, ένα καινοτόμο και διαδραστικό event που σχετίζεται με την υγεία αλλά και την ποιότητα της ζωής μας σε όλες της τις εκφάνσεις.

Οι 3000 και πλέον επισκέπτες του πρώτου Lifeme Workshop είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε: αθλητικές δραστηριότητες, συζητήσεις με έγκριτους ειδικούς υγείας, παρουσιάσεις μαγειρικής με υγιεινές και απολαυστικές συνταγές, αθλητικά & βιωματικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, διαγωνισμούς εκπλήξεις.

Ο Δήμαρχος του Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κος Γεώργιος Πατούλης, εγκαινίασε το event, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Σπαλιάρας και πολλοί ακόμη.

Τo event παρουσίασαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

To FTHIS.GR ήταν εκεί και εξασφάλισε τα παρακάτω στιγμιότυπα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR