counter

OLGA's BLOG: Δείτε πάνω μου τις τάσεις του φθινοπωρινού μακιγιάζ!

OLGA's BLOG: Δείτε πάνω μου τις τάσεις του φθινοπωρινού μακιγιάζ!
OLGA's BLOG: Δείτε πάνω μου τις τάσεις του φθινοπωρινού μακιγιάζ!

Το φθινόπωρο (ημερολογιακά) τουλάχιστον έχει μπει για τα καλά. Οι διακοπές για τους περισσότερους από εμάς τελείωσαν και μαζί οι ατελείωτες ώρες στην παραλία χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Στη δουλεία μας συνήθως όλο θα βαφτούμε και λίγο και σαφώς στις νυχτερινές μας εξόδους. Γι αυτό κι εγώ ζήτησα από την φίλη μου και make up artist Μαρία Μουράτη, να μας ενημερώσει για τις τάσεις στο μακιγιάζ του φετινού φθινοπώρου. Για ακόμα μια φορά οι οίκοι όλου του κόσμου προτείνουν έντονα χείλη, κόκκινα αλλά και πιο σκούρα. Υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις όπως ο cavalli που δίνουν έμφαση στα μάτια και το βλέμμα και θέλουν τελείως άτονα χείλη…

Η Μαρία ανέλαβε να με βάψει.. σε μένα έκανε έντονο μακιγιάζ στα μάτια και τελείως άτονα χείλη. Πρόκειται για ένα πιο βραδινό μακιγιάζ που σίγουρα όμως ταιριάζει με πολλά είδη ντυσίματος. Η Μαρία που έχει σκούρα επιδερμίδα αλλά καστανόξανθα μαλλιά έκανε το αντίστοιχο με έντονο eye- liner και το συνδύασε και με ουδέτερο αλλά και με κόκκινο κραγιόν.

Όπως καταλάβατε σκούρο μαύρο και καφέ όπως συνήθως κάθε χειμώνα, μολύβι και eye- liner έχουν την τιμητική τους όταν πρόκειται για smoky eye. Αλλά φέτος η τάση θέλει πολύ ελαφρά βαμμένα μάτια και έντονα χείλη σε όλους τους τόνους από κόκκινο, κεραμυδί, βυσσινί μέχρι μοβ και καφέ- κόκκινο.

Σύμφωνα με την Μαρία δεν υπάρχει όμορφη ή άσχημη γυναίκα μόνο λάθος επιλογές χρωμάτων. Όλα πάνε σε όλες αρκεί να βρούμε την  κατάλληλη απόχρωση και να την τοποθετήσουμε στο πρόσωπό μας στη σωστή ένταση. Καλό είναι επίσης να προτιμάμε ότι μας πάει και αισθανόμαστε πρώτα εμείς οι ίδιες άνετα μ αυτό παρά να τηρούμε πιστά τις επιταγές της μόδας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR