counter

Όλγα Λαφαζάνη - Πρωτοχρονιά με την οικογένεια στο χωριό (Στο OLGA's BLOG)

Όλγα Λαφαζάνη - Πρωτοχρονιά με την οικογένεια στο χωριό (Στο OLGA's BLOG)
Όλγα Λαφαζάνη - Πρωτοχρονιά με την οικογένεια στο χωριό (Στο OLGA's BLOG)

Η ώρα 9 ακριβώς. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το τραπέζι της παραμονής σε έντονους ρυθμούς. Τα φαγητά έχουν μπει στο φούρνο, τα τζάκι αναμμένο ( εντάξει για παραμονή μπορούμε να κάνουμε μια εξαίρεση παρά την αιθαλομίχλη), τα καλά ρούχα όλης της οικογένειας καθαρά, σιδερωμένα και έτοιμα να φορεθούν και μουσική να παίζει στο ραδιόφωνο.

Σιγά σιγά μαζεύεται όλη η οικογένεια και οι καλεσμένοι στο σπίτι. Δώρα, ευχές και μια όμορφη αισιόδοξη ατμόσφαιρα για τη νέα χρονιά που έρχεται . Και φυσικά πρωταγωνιστές είναι πάντα τα παιδιά που κάθε φορά μας εκπλήσσουν με τις ατάκες τους, την ευφυΐα, την ευρηματικότητα και την εξυπνάδα τους. Και φυσικά την απέραντη χαρά  και αθωότητα που βλέπουν την πραγματικότητα και μας παρασύρουν κι εμάς κάποιες στιγμές να βλέπουμε τη ζωή μέσα από τα δικά τους μάτια.

Δώδεκα παρά κάτι και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Το ρολόι χτυπάει ακριβώς. Φιλιά, αγκαλιές και ευχές για την ερχόμενη χρονιά. Τα τηλέφωνα αρχίζουν να χτυπάνε, μηνύματα να έρχονται στο κινητό από τους αγαπημένους μας που βρίσκονται μακριά μας  και  χιλιάδες ευχές θετικής ενέργειας να κατακλύζουν το διαδίκτυο .

Κάπως έτσι, όπως φαντάζομαι και πάρα πολλές ελληνικές οικογένειες περάσαμε κι εμείς την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Από σήμερα μπήκαμε στο 2014 μια νέα χρονιά γεμάτη όνειρα, στόχους, ευχές και υποσχέσεις να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. (όποια θεωρούμε ότι πρέπει να διορθωθούν).  

Θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία που θεωρώ πως είναι το σημαντικότερο αγαθό και η βάση για μια ευτυχισμένη ζωή. Τα όνειρα του καθενός σας να πραγματοποιηθούν και να βλέπετε τη ζωή σας αισιόδοξα και θετικά!!! Να δίνετε  αγάπη, αγάπη, αγάπη!!! Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδεύει, βοηθήστε το να μαθαίνει, επιτρέψτε του  να ονειρεύεται!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ 2014!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR