counter

Όλγα Κιουρτσάκη: Η σχέση της με την Άντζελα Δημητρίου, ο σύζυγος και το υπέροχο σπίτι

 Όλγα Κιουρτσάκη: Η σχέση της με την Άντζελα Δημητρίου, ο σύζυγος και το υπέροχο σπίτι
Όλγα Κιουρτσάκη: Η σχέση της με την Άντζελα Δημητρίου, ο σύζυγος και το υπέροχο σπίτι

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Όλγα Κιουρτσάκη και τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της, Φώτης Λόσης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η ίδια μάλιστα, είχε αναφερθεί παλαιότερα στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν λίγο μετά τον γάμο της με τον Φώτη, έχασε το παιδί που κυοφορούσε.

Όλγα Κιουρτσάκη: Ο γάμος με τον Φώτη Λόση

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου και ο Φώτης Λόσης, παντρεύτηκαν το 2017. Η νεαρή Όλγα επισφράγισε με αυτόν τον τρόπο τον έρωτά της, με τον –επί δέκα- χρόνια σύντροφό της, Φώτη Λόση στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα.


Το παρών έδωσαν συγγενείς και φίλοι, ενώ η συγκίνηση της Άντζελας Δημητρίου ήταν έντονη.

Όλγα Κιουρτσάκη: Η εγκυμοσύνη που δεν προχώρησε

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, στην εφημερίδα On time η Όλγα Κιουρτσάκη είχε αποκαλύψει ότι ήταν ξανά έγκυος, αλλά δυστυχώς η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε. 

Διαβάστε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: Το ξέσπασμα της κόρης της μετά το 3ο live του J2US - "Θα ήθελα και πρώτη φορά στην ζωή μου το ζητάω αυτό..."

"Θέλουμε πολύ ένα παιδάκι κι όταν έρθει η ώρα με το καλό. Το 2017, 9 μέρες πριν το γάμο, ήμουν 2 μηνών και χάσαμε το μωράκι μας. Εγώ το είχα ήδη ανακοινώσει και δεν ήθελα να επισκιαστεί ο γάμος μας από αυτό το γεγονός. Δεν το είπαμε και στο γάμος μας όλοι μας ευχόντουσαν “με το καλό”. Μέχρι και την τελευταία βραδιά πριν το γάμο έκλαιγα γιατί είχαν περάσει 9 μέρες από την αποβολή", ανέφερε η ίδια.

Όλγα Κιουρτσάκη: Η τρυφερή σχέση με την μητέρα της και η αποκάλυψη για τον πατέρα της

Το 2017 σε συνέντευξή της στο "Λοιπόν" η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε στον πατέρα της κόρης της: "Το παιδί μου είναι αγνώστου πατρός στα χαρτιά, ακόμα. Το Σεπτέμβριο παντρεύεται. Της είπα ότι ο πατέρας της, για μια φορά μόνο, αυτή την στιγμή που θα την παραδώσει στο γαμπρό, πρέπει να είναι κοντά της, να την πάω μαζί του στην εκκλησία. Την παρότρυνα να πάει να του ζητήσει 10 λεπτά για να την πάει νύφη στο γάμο της και μετά ας μην την ξαναδεί", δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου. Φυσικά, η τραγουδίστρια και η κόρη της, έχουν μια ιδιαίτερα ζεστή σχέση και η Άντζελα Δημητρίου, είναι πάντα στο πλευρό της. 

Όλγα Κιουρτσάκη: Η ενασχόληση με το τραγούδι 

Παλαιότερα, η Όλγα Κιουρτσάκη είχε ασχοληθεί με το τραγούδι και μάλιστα είχε αναφερθεί στην απόφασή της αυτή, πρόσφατα στο Tik Tok:

"Δεν με ενδιαφέρει ούτε πόσο θα ανέβει ούτε ποιοι θα το δουν, θέλω μόνο να ενημερώσω ότι ανέβηκαν πάλι στο Tik Tok δύο βίντεο 14ετίας, που έτυχε, 20 χρονών ήμουνα, έκανα και εγώ ένα λάθος, αυτό έχουνε να χτυπάνε.

Ξέρω ότι εδώ μέσα υπάρχουν ψεύτικα προφίλ και ότι ο καθένας λέει ότι θέλει και έχει τύχει και εγώ να μπλοκάρω λογαριασμούς, δεν είναι ωραίο όμως αυτό το πράγμα. Δεν είναι ωραίο για ένας λάθος που έκανα εγώ πριν 14 χρόνια να με δικάζουνε γιατί δεν ξέρουν ποια είμαι. Ούτε ψώνιο είμαι, ούτε κακό παιδί είμαι, ούτε έχω πειράξει κανέναν και ούτε θα πειράξω. Πιστεύω ότι αυτή η εφαρμογή δημιουργήθηκε για να διασκεδάσουμε, για να περνάμε καλά. Τόση κακία πάντως δεν την περίμενα. Φιλάκια φίλοι μου".

@olgadimitriou_k #fy ♬ πρωτότυπος ήχος - Olga Dimitriou
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR