counter

Όλγα Κιουρτσάκη: Η νέα φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της, "Είμαι μια μαμά που είμαι εξαντλημένη, ανήσυχη και συγκλονισμένη"

Όλγα Κιουρτσάκη: Η νέα φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της, "Είμαι μια μαμά που είμαι εξαντλημένη, ανήσυχη και συγκλονισμένη"
Όλγα Κιουρτσάκη: Η νέα φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της, "Είμαι μια μαμά που είμαι εξαντλημένη, ανήσυχη και συγκλονισμένη"

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της, Φώτης Λιόσης καθώς πριν από λίγες ημέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Μικαέλα - Αγγελική και είναι τρισευτυχισμένη.

Η Όλγα Κιουρτσάκη μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα με την κορούλα της, που την έχει ξετρελάνει. Αυτό έκανε και σήμερα αφού η κόρη της τραγουδίστριας ανήρτησε μια φωτογραφία με το μωράκι της και στη λεζάντα έγραψε τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της σχετικά με τη μητρότητα.

Διαβάστε επίσης - Όλγα Κιουρτσάκη: Η φωτογραφία αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της! "Ένα συνεχόμενο άγχος κάθε βράδυ…"

Η ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη

«Σας ευχόμαστε καλό μήνα με την νεραϊδούλα μου μαζί!!!  Ποτέ δεν θα είμαι η τέλεια μαμά. Είμαι μια μαμά που απογοητεύεται όταν θα έπρεπε να είμαι πιο υπομονετική. Είμαι μαμά που κάνει λάθη και μετά τα ξανακάνει.

Είμαι μια μαμά που ακούω όταν θα έπρεπε να μιλήσω, να μιλήσω ενώ έπρεπε να έχω ακούσει και να έχω κάνει μια ήδη κακή κατάσταση χειρότερη. Είμαι μια μαμά που είμαι εξαντλημένη, ανήσυχη και συγκλονισμένη περισσότερες φορές από όσες μπορώ να μετρήσω.

Είμαι μια μαμά που δεν έχει όλες τις απαντήσεις. Είμαι μια ατελής μαμά που πάντα θα πηγαίνω στο κρεβάτι προσευχόμενη να έκανα το σωστό για το παιδί μου.

Είμαι μια ατελής μαμά που αγαπάω το παιδί μου με όλη μου την καρδιά. Είμαι μια ατελής μαμά γεμάτη ελαττώματα, αλλά πάντα θα συνεχίζω να προσπαθώ.

Ποτέ δεν θα είμαι η τέλεια μαμά γιατί δεν υπάρχουν τέλειες μαμάδες και η μητρότητα δεν έρχεται με οδηγίες χρήσης κάθε μέρα μαθαίνεις καινούργια πράγματα και για σένα και για το παιδί σου. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα νιώσεις τύψεις και ενοχές σκέψου ότι στα μάτια του παιδιού σου είσαι τέλεια και μοναδική μαμά κι ας μην τα κανείς πάντα όλα σωστά!!!», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη. 

Δείτε την ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη:

 

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @olga.d.k_

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR