counter

"Όλα όσα έγιναν στο bachelor party της Δέσποινας"

"Όλα όσα έγιναν στο bachelor party της Δέσποινας"
"Όλα όσα έγιναν στο bachelor party της Δέσποινας"

Το ραντεβού μας ήταν κανονισμένο για τις 7 το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας! Πρώτος σταθμός το hamam... Όλες οι φίλες της Δέσποινας φροντίσαμε μια μέρα πριν αναχωρήσει για την Κύθνο να την χαλαρώσουμε, ύστερα απο όλο αυτό τον καιρό που τρέχει για να είναι όλα τέλεια τη μέρα του γάμου τους με τον Βαγγέλη.

Και το hamam ήταν η ιδανική επιλογή. Αφού λοιπόν πλυθήκαμε, ιδρώσαμε, ξανά ιδρώσαμε, αλλά στο τέλος αφεθήκαμε και χαλαρώσαμε για τα καλά, φορέσαμε κάτι απλό και επόμενη στάση ήταν το Li Li Shu, εστιατόριο με sushi που ξέρουμε πόσο αρέσει στη Δεσποινούλα μας. Άλλωστε ένα καλό δείπνο επιβάλλεται μια τέτοια μέρα. Εκεί 20 περίπου κοπέλες φάγαμε, ήπιαμε και ευχήθηκαμε τα καλύτερα για τον γάμο των παιδιών, που ήδη έχουν μια υπέροχη οικογένεια και το Σάββατο θα επισφραγίσουν αυτή την μεγάλη αγάπη με τον θρησκευτικό τους γάμο. Οι εκπλήξεις βέβαια δεν σταμάτησαν εδώ...

Η Σαμάνθα φρόντισε να αγοράσει μια κορώνα που έγραφε... "Bride to be", καθώς και μια κορδέλα! Και μετά το φαγητό φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην της ετοιμάσουμε και μια τούρτα όλο σοκολάτα!!! Η βραδιά τα είχε όλα... Χαλάρωση, πολύ γέλιο, συγκίνηση και πολλές εκπλήξεις!!! Μετρ στη διοργάνωση των εκπλήξεων η Μαριέττα(Χρουσαλά)!!! Εγκέφαλοι του πάρτυ και της οργάνωσης η κουνιάδα μου Ελένη Οικονόμου μαζί με τη Σαμάνθα Αποστολοπούλου. Τα υπόλοιπα κορίτσια απολαμβάναμε μαζί με τη Δέσποινα όλα τα όμορφα που είχε το χθεσινό βράδυ.  

Χάρηκα πάρα πολύ που είδα την αγαπημένη μου φίλη τόσο ήρεμη, χαλαρή, χαρούμενη και ευτυχισμένη!!! Έλαμπε στην κυριολεξία... Ελπίζω να της άρεσαν όλα αυτά που της διοργανώσαμε και να ήταν ένα  bachelor party που θα θυμάται για πάντα!!! Όλες οι φίλες σου σ' αγαπάμε, είμαστε δίπλα σου και σ' ευχαριστόυμε για όλα όσα είσαι... Γιατί είσαι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, μια φοβερή μαμά και μια υπέροχη σύντροφος για τον Βαγγέλη σου!!! Δεσποινάκι μου σ' αγαπώ πολύ!!! Είσαι μοναδική φίλη, και ξέρεις... Εμείς οι δυο πόσο ταιριάζουμε... Και στα άγχη μας και στα στραβά μας και στα καλά μας... Θα είμαι πάντα δίπλα σου να σου κρατώ το χέρι όποτε το χρειάζεσαι (όπως χθες το απόγευμα... Ξέρεις εσύ!!!) και ξέρω πως το ίδιο είσαι κι εσύ για μένα... Με το καλό Δεσποινάκι μου και Βαγγέλη!!!

Θα είμαστε όλοι εκεί, στο γάμο σας να χαρούμε με την χαρά σας!!! (για την ακρίβεια θα το κάψουμε !!! Όπως λέει και η Αλεξανδρούλα μου θα γίνει ΧΑΜΟΣ στο γάμο σας!!!).

Ραντεβού στην Κύθνο!!!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR