counter

Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα της παράστασης "Ούτε γάτα, ούτε ζημιά"

Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα της παράστασης "Ούτε γάτα, ούτε ζημιά"
Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα της παράστασης "Ούτε γάτα, ούτε ζημιά"

Λαμπερή πρεμιέρα έκανε την Τετάρτη 25 Ιουνίου στο θερινό Θέατρο Λαμπέτη, η κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου, “Ούτε γάτα, ούτε ζημιά”.  Την παράσταση παρακολούθησε πλήθος επωνύμων, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Καραφώτης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, η Νόνικα Γαληνέα, ο Γιώργος Παράσχος με την σύζυγό του Χρύσα Κροκίδα, η Μαρία Κορινθίου, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου και πολλοί πολλοί άλλοι.

Τη διασκευή του έργου δια χειρός Θοδωρή Πετρόπουλου, σκηνοθετεί ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο ίδιος μαζί με την Άβα Γαλανοπούλου, τη Μαρία Κατσανδρή και τον Κώστα Ευρυπιώτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και πέντε ακόμα ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων η Δανάη Μπάρκα, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, που ζωντανεύουν στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη στη μεγάλη θεατρική και κινηματογραφική επιτυχία.    

Όσο για την ιστορία του θεατρικού έργου, είναι λίγο πολύ γνωστή, από την διαχρονική και αγαπημένη ταινία του Αλέκου Σακελλάριου: Ο παντρεμένος, μεγαλοαστός Λαλάκης Μακρυκώστας με την πρόφαση ενός επαγγελματικού ταξιδιού, πηγαίνει εκδρομή μαζί με την ερωμένη του. Όταν εντελώς συμπτωματικά η σύζυγος του ανακαλύπτει τον πραγματικό σκοπό του ταξιδιού, αποφασίζει να ενδώσει στο επίμονο φλερτ ενός γοητευτικού άντρα και να ανταποδώσει με το ίδιο νόμισμα την απιστία του Λαλάκη. Μία σειρά συμπτώσεων θα φέρει πρόσωπο με πρόσωπο τα δύο παράνομα ζευγάρια κι εκεί η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, ενώ οι κωμικές σκηνές διαδέχονται η μία την άλλη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR