counter

Οι συμβουλές της Φαίης Σκορδά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Οι συμβουλές της Φαίης Σκορδά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή!
Οι συμβουλές της Φαίης Σκορδά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Φαίη Σκορδά



Η δραστήρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, έχει μπει ήδη στον έβδομο μήνα, αλλά δεν έχει σταματήσει λεπτό τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η λαμπερή παρουσιάστρια του FTHIS TV έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό, "ΤV Zaping" και αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει λόγω του μωρού της:

"Έχω πάρει ως τώρα οκτώμισι κιλά, τρώω ελεύθερα, αλλά και όσο πιο υγιεινά μπορώ. Θέλω να το απολαύσω όλο αυτό που ζω και, αφού δεν με δυσκολεύει στις κινήσεις μου, όλα είναι μια χαρά".

Βεβαίως αναφέρθηκε και στις συμβουλές που της δίνει φίλη της και έμπειρη μαμά πλέον, Φαίη Σκορδά.

"Η Φαίη μού λέει να απολαύσω κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης και να το ζήσω όσο πιο πολύ μπορώ. Μου τονίζει: 'Άν τώρα, με την αναμονή για το παιδί, αισθάνεσαι έτσι όμορφα, περίμενε κα θα δεις πώς θα είναι όταν θα το κρατήσεις στην αγκαλιά σου. Είναι πολύ γλυκό το να μοιράζεσαι αναμνήσεις με φίλους σου, να σου λένε τόσο υπέροχα πράγματα".

Στο αν άλλαξε η σχέση της με την ξανθιά παρουσιάστρια και τον Γιώργο Λιάγκα λόγω της μετακίνησης της εκπομπής της απέναντι από το "Πρωινό mou", η Σταματίνα ήταν κατηγορηματική.

"Η σχέση μου εξακολουθεί να είναι πολύ καλή με τα παιδιά, δεν έχει αλλάξει κάτι στην επικοινωνία μας - εξάλλου, δεν έχουμε και την καθημερινή τριβή για να πεις ότι θα μας επηρεάσει τόσο πολύ. Όχι, την επί της ουσίας σχέση μας δεν την έχει μεταβάλει!"

Στη συνέντευξη η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το πως θα χειριστεί  τους φωτογράφους που θα θέλουν να φωτογραφίσουν το μωρό της:

"Δεν μπορείς να απαγορεύσει στους φωτογράφους που μπορεί να έχουν έρθει για να απαθανατίσουν μια τέτοια ευτυχισμένη στιγμή να μην το κάνουν. Ειδικά όταν γνωρίζω κι εγώ "από μέσα" πώς είναι αυτά τα πράγματα. Σίγουρα όμως θα προστατέψω το μωρό μου όσο μπορώ".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR