counter

Οι stars του Hollywood χωρίς μακιγιάζ!

Οι stars του Hollywood χωρίς μακιγιάζ!
Οι stars του Hollywood χωρίς μακιγιάζ!

Τις έχουμε συνηθίσει λαμπερές, αψεγάδιαστες και με καμία ατέλεια στο πρόσωπο. Οι διάσημες σταρ του Χόλιγουντ κάθε φορά που εμφανίζονται αποτελούν αντικείμενα θαυμασμού αλλά και άπιαστο όνειρο για τις γυναίκες οι οποίες συχνά αγγίζουν την υπερβολή για να μοιάσουν στην αγαπημένη τους σταρ. Κι όμως αν τις δείτε χωρίς μακιγιάζ είναι πραγματικά αγνώριστες!

Όταν όμως τα φώτα σβήνουν τότε εμφανίζεται ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι ο οποίος καραδοκεί και απαθανατίζει στιγμές που και οι ίδιες δε θα ήθελαν να αντικρίσουν. Το μακιγιάζ κάνει αναμφισβήτητα θαύματα. Με το σωστό μακιγιάζ η ατέλεια εξαφανίζεται και ένα μέτριο πρόσωπο γίνεται εντυπωσιακό αλλά όχι αψεγάδιαστο!

Οι παπαράτσι που συνήθως γίνονται η σκιά των σταρ έχουν συλλάβει άπειρες στιγμές των χολιγουντιανών σταρ και δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνες κρύβουν το πρόσωπο τους για να μην βγουν ατημέλητες στη φωτογραφία. Πολλές από αυτές, όπως η Kourtney Kardashian και η αδερφή της, Kim Kardashian, η Reese Witherspoon, η Pink είναι αγνώριστες χωρίς μακιγιάζ.

Δεν είναι λίγες οι κοπέλες που έχουν σαν πρότυπα τη Jessica Alba, τη λατίνα Jennifer Lopez, τη Demi Moore, τη Julia Roberts και πολλές άλλες σταρ. Αυτό που σίγουρα αγνοούν είναι ότι αν ο μακιγιέρ δεν βάλει το μαγικό του χέρι το αποτέλεσμα δε θα ναι ποτέ αυτό που βλέπουμε κάθε φορά που ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό ή στην τηλεοπτική κάμερα.

Σίγουρα κάποιες από αυτές διαθέτουν φυσική ομορφιά που με τη βοήθεια του μακιγιάζ αναδεικνύεται, αλλά οι περισσότερες θα τολμούσαμε να πούμε ότι μοιάζουν με γυναίκες της διπλανής πόρτας. Η εκρηκτική Pamela Anderson που για πάρα πολλά χρόνια κοσμούσε τους τοίχους των εφήβων και την ελιχαν σαν είδωλο φαίνεται να είναι αγνώριστη, όντα; άβαφη. Το ίδιο και η Brooke Shields με τις εντυπωσιακές γωνίες στο πρόσωπο.

Οι περισσότερες από αυτές έχουν μαύρους κύκλους, σημάδια ακμής ή είναι τόσο χλωμές και ταλαιπωρημένες που και είναι αγνώριστες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR