counter

Οι πιο ωραίες εμφανίσεις του Rising Star και πώς θα τις κάνεις δικές σου…

Οι πιο ωραίες εμφανίσεις του Rising Star και πώς θα τις κάνεις δικές σου…
Οι πιο ωραίες εμφανίσεις του Rising Star και πώς θα τις κάνεις δικές σου…

Το rdv είναι συντονισμένο για κάθε Δευτέρα όπου εδώ στο τμήμα μόδας του FTHIS.GR ανακηρύσσουμε τις πιο καλοντυμένες από το κυριακάτικο live του Rising Star. Με αρχηγό την Καλομοίρα το blue room γεμίζει εμφανίσεις που μπορούν να εμπνεύσουν κάθε fashionista. Η εταιρία μόδας BSB φροντίζει για τις εμφανίσεις των κοριτσιών και το αποτέλεσμα δεν γίνεται να μην είναι super updated και stylish.

Ξεκινώντας από την Καλομοίρα, το λευκό σακάκι αποκτά μια νέα διάσταση. «Παντρεύεται» υπέροχα με το jean σορτσάκι και το ημιδιαφανές top δημιουργώντας ένα cool και sexy outfit που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η Καλομοίρα  με λευκό σακάκι και τζιν σορτσάκι από τα BSB

Δεύτερη στις προτιμήσεις μας έρχεται Στέβη Σεμιτέκολου, η οποία ανέδειξε ένα pop σύνολο προσδίδοντας χαρακτήρα και attitude στο μικρό μαύρο φόρεμα.

Η Στέβη Σεμιτέκολου με μαύρο φόρεμα με λευκά ριγέ μανίκια από τα BSB

Η γλυκιά Κλώντια Άννα Γιαουπλάρη επέλεξε ένα outfit ιδανικό για το νεαρό της ηλικίας της. Μόλις 16 ετών, φόρεσε την πιο girly φούστα της άνοιξης σε ροζ τόνους και το πιο hot right now πουκάμισο με ανοικτούς ώμους.

Η Κλώντια Άννα Γιαουπλάρη με outfit BSB στο blue room του Rising Star

Η θηλυκή Περσεφόνη Μηλιά υπήρξε η θεά του boho με ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα που κολάκευσε υπέροχα τις καμπύλες τις. Νομίζω το χρειάζεσαι στην ντουλάπα σου.

Η Περσεφόνη Μηλιά με φλοράλ φόρεμα BSB στο δωμάτιο του Rising Star

Τα κορίτσια επέλεξαν outfits από την εταιρίας μόδας BSB, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η BSB είναι η πιο ασφαλής επιλογή με τα πιο ενημερωμένα ρούχα που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα, το προσωπικό ύφος της κάθε κοπέλας, γεμίζοντάς την αυτοπεποίθηση για να βγει στη σκηνή και να νιώθει ωραία και έτοιμη για να κατακτήσει το όνειρό της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR