counter

Οι πανέμορφες μικρούλες πήγαν στο Μέγαρο Μουσικής με ρούχα της μαμάς τους

Οι πανέμορφες μικρούλες πήγαν στο Μέγαρο Μουσικής με ρούχα της μαμάς τους
Οι πανέμορφες μικρούλες πήγαν στο Μέγαρο Μουσικής με ρούχα της μαμάς τους

Από μικρές όμορφες καλοντυμένες με φινέτσα και γούστο! Πώς να μην είναι άλλωστε, αφού έχουν για μαμά τους τη Σήλια Κριθαριώτη, τη διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια που φροντίζει να γαλουχηθούν σωστά και όποτε έχει χρόνο τον αφιερώνει στην οικογένεια της. Στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκε αυτή τη φορά η Σήλια Κριθαριώτη μαζί με τις δύο κόρες της.

Η γνωστή σχεδιάστρια παρακολούθησε μαζί με τις δύο πανέμορφες μικρές το έργο "Η λίμνη των κύκνων". Μάλιστα, στο συγκεκριμένο έργο η ίδια έχει σχεδιάσει τα κοστούμια. Με χαρά πήρε τις δυο κορούλες της και ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε μαζί, χέρι χέρι και με outfit που έμοιαζε πολύ. Προφανώς από την παιδική σειρά της ίδιας.

Στο Μέγαρο Μουσικής βρέθηκε και όλη της η οικογένεια που δε θα μπορούσε να λείπει μια μέρα σαν και αυτή. Οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την υπέροχη ιστορία του πρίγκιπα Ζήγκφρηντ και της βασίλισσας των κύκνων Οντέτ, που έχει σημαδέψει τα παιδικά χρόνια όλων και συνεχίζει να μαγεύει και τις νέες γεννιές.

Οι μικρές κόρες της Σήλιας Κριθαριώτη έκλεψαν την παράσταση , τόσο με την ομορφιά τους όσο και το στυλ τους. Καλοντυμένες, με υπέροχα φορέματα και μπαλαρίνες εισήλθαν μέσα στο χώρο και δεν άφησαν τη μαμά τους από το χέρι. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR