counter

Το video της έκρηξης, στο σπίτι του Νίκου Τσάκου και της Σήλιας Κριθαριώτη

Το video της έκρηξης, στο σπίτι του Νίκου Τσάκου και της Σήλιας Κριθαριώτη
Το video της έκρηξης, στο σπίτι του Νίκου Τσάκου και της Σήλιας Κριθαριώτη

Σήλια Κριθαριώτη - Νίκος Τσάκος

Έκρηξη σημειώθηκε στις 8.30 μ.μ. Το βράδυ της Τετάρτης, απέναντι από το Ηρώδειο, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, μόνο υλικές ζημιές σε τζαμαρίες και σταθμευμένα οχήματα. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί μέσα σε τσάντα, έξω από το σπίτι του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου και της συζύγου του σχεδιάστριας μόδας, Σήλιας Κριθαριώτη, στη συμβολή των οδών Ροβέρτου Γκάλλι και Προπυλαίων. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην Ελευθεροτυπία, η οποία ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές. Αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή και απέκλεισαν εγκαίρως το σημείο της έκρηξης.

Το τηλεφώνημα στην Ελευθεροτυπία έγινε 6 λεπτά μετά τις 8.00 μ.μ. και ο άγνωστος, αφού επισήμανε ότι δεν πρόκειται για φάρσα προειδοποίησε ότι θα εκραγεί βόμβα στις 8.30 έξω από τη βίλα του εφοπλιστή Τσάκου, στη συμβολή των οδών Ροβέρτου Γκάλλι και Προπυλαίων, απέναντι από το Ηρώδειο.

"Δεν είναι φάρσα, στην οδό Ροβέρτου Γκάλλι και Προπυλαίων στη βίλα Τσάκου του εφοπλιστή, απέναντι από το Ηρώδειο, θα εκραγεί βόμβα στις 8.30 ακριβώς" είπε ο άγνωστος στο τηλεφώνημά του στην Ελευθεροτυπία.

Το video τη στιγμή της έκρηξης από το enet.gr.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR