counter

Οι καλύτερες & οι χειρότερες εμφανίσεις στην πρεμιέρα "Δαίμονες"!

Οι καλύτερες & οι χειρότερες εμφανίσεις στην πρεμιέρα "Δαίμονες"!
Οι καλύτερες & οι χειρότερες εμφανίσεις στην πρεμιέρα "Δαίμονες"!

Από  την Πέπη Τυλιγάδη

Η κοσμική Αθήνα έδωσε χτες το βράδυ, ραντεβού στο θέατρο Παλλάς στην Βουκουρεστίου. Η νέα θεατρική παραγωγή της Άννας Βίσση κατάφερε να συγκεντρώσει πλήθος εγχώριων αστεριών, που όπως είναι λογικό φόρεσαν εκτός από τα αστραφτερά τους χαμόγελα και ιδιαίτερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους!

Τελικά τα κατάφεραν;

Με μία πρώτη ματιά θα πρέπει να επισημάνουμε ότι όλες οι κυρίες που πόζαραν με χάρη στο φωτογραφικό φακό ήταν ιδιαίτερα συντηρητικές στις επιλογές τους, αποφεύγοντας τις αποκαλύψεις, αλλά δυστυχώς και τους ευφάνταστους συνδυασμούς.

Αυτό που μας απογοήτευσε συνολικά από τις εμφανίσεις που είδαμε ήταν ότι κυριάρχησε το μαύρο με τα έντονα ή ακόμα και παλ χρώματα να είναι οι μεγάλοι απόντες! Διανύουμε και επίσημα την φωτεινή άνοιξη και δεν υπάρχει λόγος να μην πειραματιστούμε από τώρα με τις εμφανίσεις μας.

Εμείς πάντως ξεχωρίσαμε το μπεζ φόρεμα της Ευγενίας Μανωλίδου, την δερμάτινη φούστα της Demy, την ανοιχτή πλάτη της Μπέττυς Μαγγίρα που συνδύασε, όμως, με λάθος πανωφόρι και το στιλ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, που ήταν μάλλον η όαση της βραδιάς.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR