counter

Βρεθήκαμε στο Βlue Room του Rising Star και αποκλειστικά σου παρουσιάζουμε τις λεπτομέρειες για τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις!

Βρεθήκαμε στο Βlue Room του Rising Star και αποκλειστικά σου παρουσιάζουμε τις λεπτομέρειες για τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις!
Βρεθήκαμε στο Βlue Room του Rising Star και αποκλειστικά σου παρουσιάζουμε τις λεπτομέρειες για τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις!

Στο τμήμα μόδας του FTHIS.GR επικρατεί ενθουσιασμός! Αναρωτιέσαι γιατί; Επειδή βρεθήκαμε στα παρασκήνια του κυριακάτικου live του Rising Star και πραγματικά ενθουσιαστήκαμε με τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων και φυσικά και της Καλομοίρας. Στιλιστικά πρόκειται για την πιο επιτυχημένη Κυριακή μέχρι τώρα, αφού μπορούσαμε να βαθμολογήσουμε όλα τα outfits με perfect ten. Με την υπογραφή της επιτυχημένης εταιρείας μόδας BSB, τα fashion trends «ταξίδεψαν» από τις πασαρέλες του εξωτερικού και «έντυσαν» όλα τα κορίτσια και εμείς για μια ακόμη φορά εμπλουτίζουμε άφοβα τη shopping list μας.

Fashion Leader, φυσικά, η Καλομοίρα που κάθε φορά αναδεικνύει μια διαφορετική πτυχή του εαυτού της και αυτή τη φορά ήταν η sexy chic. Επέλεξε ένα chic ασπρόμαυρο look με κυρίαρχη λεπτομέρεια μια μαύρη αέρινη μπλούζα και πρόσθεσε το δικό της fashionable και girly twist επιλέγοντας ένα σορτσάκι από κάτω.

Η Καλομοίρα με total look BSB στο blue room του Rising Star

Οκ ας είμαστε ειλικρινείς ποια δεν θέλει το girly φόρεμα της Περσεφόνης στην ντουλάπα της; Σιωπή! Ήμουν σίγουρη… Ροζ με κομψή δαντέλα το αγόρασα ήδη…

Η Περσεφόνη με ροζ δαντελένιο φόρεμα από τα BSB στο blue room του Rising Star

Οι boho lovers νομίζω θα υποκλιθούν στο φόρεμα της Κιάνα, το οποίο θυμίζει κάτι από Coachella, σωστά;

Η Κιάνα με outfit BSB στο blue room του Rising Star

Το total white αποτελεί εγγύηση για μια επιτυχημένη εμφάνιση και έτσι η ολόσωμη φόρμα της Χριστιάννας Μηττά μπαίνει στο καλάθι των αγορών μας.

Η Χριστιάνα Μήττα με ολόσωμη λευκή φόρμα από τα BSB στο blue room του Rising Star

Οι μικρότερες σε ηλικία αναγνώστριες πρέπει όπωσ-δηποτε να δώσουν μια ευκαιρία στο playsuit της Μελίνας Μαβίδου

Η Μελίνα Σαββίδου με playsuit από τα BSB στο blue room του Rising Star

Η Ίνγκα Μπαλαντσίνε εμφανίστηκε με την πιο femme fatale από όλες και αναβάθμισε τον όρο sexy chic με ένα top και μια φούστα που πρέπει να δοκιμάσεις

H Ίνγκα Μπαλαντσίνε με λευκό top και μαύρη φούστα από τα BSB στο blue room του Rising Star

Τέλος η Στέβη Σεμιτέκολου επέλεξε ένα κομμάτι που πρέπει να έχουμε όλες στην ντουλάπα μας, μια μαύρη ολόσωμη φόρμα! Styling tip: Αν είσαι τολμηρή φόρεσε τη χωρίς bustier από μέσα.

Η Στέβη Σεμιτέκολου με outfit από τα BSB

Η εταιρία μόδας BSB γεμίζει όλα τα κορίτσια με αυτοπεποίθηση! Τα καλοραμμένα και θηλυκά ρούχα της βοηθούν να βγουν στη σκηνή πιο λαμπερές από ποτέ

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR