counter

Οι επισκέψεις στο "Χαμόγελο του Παιδιού" συνεχίζονται

Οι επισκέψεις στο "Χαμόγελο του Παιδιού" συνεχίζονται
Οι επισκέψεις στο "Χαμόγελο του Παιδιού" συνεχίζονται

Οι επισκέψεις στον οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Θέλω να Βοηθήσω» του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, που στόχο έχει να στηρίζει ενεργά Οργανισμούς που διακρίνονται για το ουσιαστικό ανθρωπιστικό και κοινωνικό τους έργο.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη επισκέφθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, το «Επιχειρησιακό Κέντρο» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο Μαρούσι. Εκεί που «χτυπά η καρδιά» του Οργανισμού, η δημοσιογράφος συνομίλησε με τον συντονιστή του «Επιχειρησιακού Κέντρου», Μάνο Κοσμά και είδε από κοντά το τηλεφωνικό κέντρο όπου χτυπούν οι 3 γραμμές βοήθειας για τα παιδιά: η «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά  SOS 1056», η «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» και η «Ευρωπαϊκή Γραμμή Υποστήριξης Παιδιών 116111». Οι Γραμμές καθώς και όλες οι δράσεις του Οργανισμού αναφορικά με την προστασία παιδιών θυμάτων, το Amber Alert Hellas κλπ. συντονίζονται από το «Επιχειρησιακό Κέντρο» του Οργανισμού στο Μαρούσι, το οποίο είναι ενεργό 24 ώρες κάθε μέρα! Επιπλέον, η Ρίτσα Μπιζόγλη μπήκε μέσα στην κινητή επιχειρησιακή μονάδα και γνώρισε τη Laura, το ένα από τα οχτώ διασωστικά σκυλιά του Οργανισμού.

Η Μαρία Σαράφογλου και η Καλομοίρα επισκέφθηκαν την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, το Oγκολογικό Νοσοκομείο Παίδων «Αγ. Σοφίας», συνομίλησαν με εργαζόμενους κι εθελοντές του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και με τις μαμάδες των παιδιών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται καθημερινά στα Νοσοκομεία Παίδων με βάση το Ογκολογικό τμήμα και πραγματοποιεί δημιουργική απασχόληση στα παιδιά που νοσηλεύονται με σοβαρά προβλήματα υγείας. Με παιχνίδια, μουσική, κατασκευές και πολλές άλλες δραστηριότητες απασχολούνται καθημερινά τα παιδιά, ενώ παράλληλα στηρίζονται οι οικογένειές τους. Στο πλαίσιο αυτό και μέσα στο κλίμα των γιορτών, η Μαρία Σαράφογλου και η Καλομοίρα τραγούδησαν μαζί με τα παιδιά με τη συνοδεία πιάνου.

Παράλληλα είπαν όλοι μαζί τα κάλαντα και η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με  την Καλομοίρα και τα παιδιά να τραγουδούν το χριστουγεννιάτικό της τραγούδι.

Η Μαρία Φραγκάκη, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επισκέφθηκαν την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου το «Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο Μαρούσι. Στα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας» συγκεντρώνονται τρόφιμα, είδη ένδυσης, υπόδησης, παιχνίδια, σχολικά κ.ά. για εκατοντάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που το έχουν ανάγκη. Η Μαρία Φραγκάκη, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βοήθησαν στη διαδικασία προετοιμασίας των χριστουγεννιάτικων πακέτων με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, παιχνίδια, δώρα και έστειλαν τις ευχές τους για ένα καλύτερο 2017.  

Παράλληλα με τις ενέργειες που υλοποιεί ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ με στόχο τη στήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»,  προσκαλεί και προτρέπει όλους τους  Έλληνες να ενισχύσουν μαζί αυτή την τόσο πολύτιμη προσπάθεια καλώντας ή στέλνοντας μήνυμα στην ειδική τηλεφωνική γραμμή 19810 που έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό.

Περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ «Θέλω να Βοηθήσω» και την υποστήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του ΑΝΤ1: http://www.antenna.gr/minisites/thelo-na-voithiso/home

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μπορείτε να βρείτε εδώ: www.hamogelo.gr

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR