counter

Οι διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μαμάδες το 2014

Οι διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μαμάδες το 2014
Οι διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μαμάδες το 2014

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Το 2014 ήταν η χρονιά τους. Εννέα μήνες προσμονής έφεραν έναν ακόμα λόγο για να χαμογελούν για πάντα. Η φετινή χρονιά τους έφερε τη χαρά της μητρότητας και ένα ακόμα μέλος προστέθηκε στην οικογένειά τους. Εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz έγιναν μανούλες τη χρονιά που φεύγει και τοFTHIS.GR τις κατέγραψε και σας τις παρουσιάζει σε ένα μικρό αφιέρωμα που ετοίμασε.

Στις 12 Μαίου η Φαίη Σκορδά γέννησε τον δεύτερο γιο της στο μαιευτήριο ΓΑΙΑ. Η Φαίη Σκορδά γέννησε με φυσιολογικό τιοκετό, όπως ακριβώς είχε κάνει με τον πρώτο της γιό, Γιάννη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γέννησε στις 11 Ιουνίου λίγο μετά τις 6 το απόγευμα με καισαρική τομή, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στην πρώτη γέννα της, την 1η Μαίου του 2013 όταν ήρθε στον κόσμο η μικρή Νάγια. Το νεογέννητο παιδί της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού πήρε το όνομα "Μαίρη", όπως λένε την μητέρα του συζύγου της παρουσιάστριας.

Η Αγγελική Ηλιάδη έφερε στον κόσμο το δεύτερο γιο της το πρωί της Τρίτης 8 Ιουλίου. Το μωράκι έφερε την απόλυτη ευτυχία στη σχέση της με τον σύντροφο της Σάββα Γκέντσογλου.

Η Ευγενία Μανωλίδου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.340 γραμμαρίων, στην μαιευτική κλινική του «Ιασώ» την Παρασκευή 6 Ιουνίου. Ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της.

Στις 23:50 του Σαββάτου 1 Νοεμβρίου μητέρα έγινε η  Βάσω Κολλιδά. Βάσω Κολλιδά και Γιάννης Εμμανουηλίδης έγιναν γονείς για πρώτη φορά και το αγοράκι συμπλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού.

Την Παρασκευή 1η Αυγούστου στις 15:25 το μεσημέρι στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης γέννησε η Σάντυ Κουτσοσταμάτη. Πήρε εξιτήριο από την μαιευτική κλινική την Δευτέρα 4 Αυγούστου επιστρέφοντας μαζί με το σύζυγό της στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη.

Η Κέλλυ Κελεκίδου, έφερε στον κόσμο στις 02.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου 15 Νοεμβρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η Κέλλυ Κελεκίδου γέννησε φυσιολογικά το κοριτσάκι της το οποίο και ζύγιζε 3.100. Τη χαρμόσυνη είδηση  έκανε γνωστή ο κουμπάρος του ζευγαριού Μάκης Πουνέντης, ο οποίος έστειλε της ευχές του στην Κέλλυ Κελεκίδου μέσω Τwitter: «Το έκανες πάλι το θαύμα σου, κουμπαρούλα μου! Να σας ζήσει η πανέμορφη σκορπίνα! Σας στέλνω την αγάπη μου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Σύλβια Δεληκούρα, λίγο πριν αποχαιρετήσει το 2014, έγινε μανούλα φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 28 Νοεμβρίου. Η Σύλβια Δεληκούρα γνωστοποίησε την χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του πρώτου της παιδιού μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με μια φωτογραφία όλο νόημα! Η φωτογραφία έγραφε χαρακτηριστικά: «28/11/2014. Bye bye koiloumpini! Ήρθε ο μεγάλος έρωτας! Καλό μήνα σε όλους».

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Star Hellas του 2001 , Εβελίνα Παπαντωνίου. Το απόγευμα της Πέμπτης 13 Νοεμβρίου η Εβελίνα Παπαντωνίου εισήχθη στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ, όπου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Στις 28 Αυγούστου, μητέρα για τρίτη φορά έγινε η σύζυγος του Γιώργου Λιανού , Ανθή Ανδροτσάκη. Την είδηση έκανε γνωστή η Ανθή Ανδροτσάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την λεζάντα "It' s boy".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR