counter

Οι διακοπές μου στην Πάρο

Οι διακοπές μου στην Πάρο
Οι διακοπές μου στην Πάρο

Γεια σας Vashionistes μου!!!

Έχουμε λίγες μέρες να τα πούμε ,αλλά και εγώ όπως και οι περισσότεροι ετοιμαζόμουν να φύγω διακοπές. Τακτοποίησα τις τελευταίες εκκρεμότητες, μάζεψα βαλίτσες και πήρα το πλοίο με προορισμό την Πάρο.

Καλοκαίρι σημαίνει πολλά πράγματα για εμένα. Είναι η εποχή που αγαπάω και έχω τις καλύτερες  αναμνήσεις από τις διακοπές. Μικρή με το που έκλειναν τα σχολεία φεύγαμε για το εξοχικό η το χωριό της γιαγιάς και του παππού. Ατελείωτες ώρες στη θάλασσα, παιχνίδι με φίλους ,νόστιμες λιχουδιές από τη γιαγιά  και οικογενειακές συνευρέσεις.

Έχουν αποτυπωθεί στη μνήμη μου τα πρωινά με το φρεσκοψημένο ψωμί με λάδι και ζάχαρη, οι μυρωδιές από το φαγητό στο ξυλόφουρνου, το καρπούζι που λατρεύω, το αγαπημένο μου ποδήλατο, κ τα δεντρόσπιτα που φτιάχναμε στο δάσος. Σε εκείνη την ηλικία τα πάντα είχαν μια ιδιαίτερη ανεμελιά χρόνος δεν περνούσε εύκολα, γελούσες και απολάμβανες κάθε στιγμή.

Ποτέ το καλοκαίρι που ερχόταν δεν ήταν σαν το προηγούμενο. Όσο μεγαλώναμε ,άλλαζαν πολλά .Οι συνήθειες, οι φίλοι, οι διακοπές... αλλά οι αναμνήσεις μου είναι τόσο έντονες και θα με ακολουθούν για πάντα.

Φέτος είχα ανάγκη τόσο πολύ να φτάσει 1ηΑυγουστου, να φτάσω Πάρο και να ηρεμήσω... Κλείνω διακόπτες με το που μπαίνω στο σπίτι, οι παππούδες μας περιμένουν όλο χαρά και η αγαπημένη μου γωνία στο μπαλκόνι είναι  έτοιμη. Απολαμβάνω τόσο πολύ το σπίτι που τις περισσότερες φορές δεν θέλω να κάνω απολύτως τίποτα.

Ο παππούς έχει πάντα φαγητό και μας καλεί (στο μαγαζί του) όπως το αποκαλεί να πιούμε το κερασάκι μας και να φάμε τους νόστιμους μεζέδες του. Αυτό είναι ευτυχία… είναι αξία ανεκτίμητη .Να έχεις μαζί σου, τους αγαπημένους σου και να ξεκουράζεσαι.

Η Πάρος είναι ένα νησί που τα τελευταία δυο χρόνια που κάνω διακοπές το έχω αγαπήσει, διότι μπορώ να συνδυάσω τα πάντα.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλές διακοπές και να χαρείτε τις απλές καθημερινές στιγμές πολύ έντονα!

Σας φιλώ ΧΧΧ.....   

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR