counter

Οι celebrities βγήκαν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολούθησε!

Οι celebrities βγήκαν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολούθησε!
Οι celebrities βγήκαν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολούθησε!

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Τις βόλτες τους απολαμβάνουν οι celebrities κι εμείς τους απαθανατίζουμε και σας τους παρουσιάζουμε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Για περιποίηση νυχιών πήγε η Έλλη Κοκκίνου σε ινστιτούτο της Γλυφάδας. Η τραγουδίστρια πηγαίνει αρκετά συχνά στο συγκεκριμένο χώρο για να είναι πάντα φροντισμένη.

Έξω από το τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής τους συνέλαβε ο φακός την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Το ζευγάρι πηγαίνει μαζί το πρωί στη δουλειά αλλά αποχωρούν χωριστά, λόγω του διαφορετικού τους επαγγελματικού προγράμματος.

Στην Κηφισιά με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό έκανε βόλτα η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη, διατηρεί άψογο στυλ στο ντύσιμό της.

Ανέμελη βόλτα και για τον Γιάννη Γκούμα και την οικογένειά του. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό για να περάσει χρόνο με την γυναίκα και το παιδί του.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε το πρώην ζευγάρι Ειρήνη Παπαδοπούλου και Λούκας Γιώρκας. Οι νυν φίλοι και συνάδελφοι, ταξίδεψαν στην Γερμανία στα πλαίσια των εμφανίσεών τους με την Πέγκυ Ζήνα.

Σε χιονοδρομικό κέντρο απέδρασε ο Μιχάλης Ζαμπίδης με την στενή του συνεργάτιδα και σύντροφο, Τόνια Φουσέκη. Οι δυο τους έκαναν πολλές καταβάσεις, ενώ όπως φαίνεται ο αθλητής πήρε χρώμα από το σκι!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR