counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Τον πρίγκιπα Νικόλαο και τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός στο κέντρο της Κηφισιάς να κάνουν τη βόλτα τους. Το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της βόλτα του, χαμογελαστό και πολύ ευδιάθετο. Με χαλαρό casual look ο πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγος του, Τατιάνα Μπλάτνικ, έκαναν βόλτα στα μαγαζιά της Κηφισιάς ενώ πραγματοποίησαν και κάποιες αγορές.

Χαλαρό καφεδάκι και κουβεντούλα είχε το πρόγραμμα του Μάκη Πουνέντη και του Θέμη Γεωργαντά. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων έκαναν τη βόλτα τους και κατέληξαν σε γνωστό café για να πουν τα νέα τους. Ιδιαίτερα ευδιάθετοι φάνηκε να απολαμβάνουν τον καφέ τους καθώς σε όλες τις λήψεις έχουν πλατιά χαμόγελα και τρελά κέφια.

Στο ίδιο εμπορικό κέντρο βρέθηκε και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τη σύντροφο του Μαριέττα Ντάνα την Τρίτη στις 22 Ιανουαρίου. Οι δυο τους έφτασαν με τη μηχανή του chef μιας και ο καιρός θυμίζει άνοιξη, απόλαυσαν τη βόλτα τους πιασμένοι χέρι χέρι, αποδεικνύοντας ότι ο έρωτας τους καλά κρατεί.

Τον καλό καιρό εκμεταλλεύτηκαν και η Στέλλα Δημητρίου με την Εβελίνα Παπαντωνίου. Οι δυο στενές φίλες εθεάθησαν στο Κολωνάκι να κάνουν τη βόλτα τους. Προτίμησαν να μη χάσουν την ηλιόλουστη μέρα και έτσι αγόρασαν καφέ σε πλαστικό αποφεύγοντας να καθίσουν σε κάποιο café της περιοχής. Περπάτησαν, χάζεψαν τις βιτρίνες και μοιράστηκαν τα νέα τους. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR