counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Ελευθερία Ελευθερίου αυτή την περίοδο έχει φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα, αφού σε λίγο καιρό, ξεκινούν οι ζωντανές εκπομπές του Your face sounds familiar όπου και θα συμμετάσχει. Στον λίγο χρόνο που της απομένει, επιλέγει να βλέπει πρόσωπα του περιβάλλοντός της και να περνά χαλαρές στιγμές μαζί τους.

Στην Γλυφάδα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια, ντυμένη άψογα, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα κότσο και φορώντας μεγάλα γυαλιά ηλίου, έκανε μια στάση στην αγαπημένη της καφετέρια, για να αγοράσει τον καφέ της και να συνεχίσει την ημέρα της. Στην αγκαλιά της κρατούσε συνεχώς το σκυλάκι που πρόσφατα απέκτησε.

Ο Κώστα Φραγκολιάς είναι πολύ καιρό ζευγάρι με την Μαρκέλλα Κατσόγιαννη και όπως φαίνεται είναι πολύ καλά μαζί. Ο φακός τους απαθανάτισε σε μια βόλτα τους στη Γλυφάδα, ενώ αναχωρούσαν με την μηχανή του Φραγκολιά, από μοδάτο καφέ της περιοχής.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, άφησαν για λίγο τα γνώριμα στέκια της Γλυφάδας κι έκαναν μια βόλτα στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Για μεταφορικό μέσο είχαν τη μηχανή του τραγουδιστή.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου έκανε μια μοναχική βόλτα στα νότια προάστια, για να χαζέψει με την ησυχία της τις βιτρίνες των καταστημάτων και να κάνει τις αγορές της. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR