counter

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)
Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Φωτογραφίες)

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον τραγουδιστή Λευτέρη Κιντάτο, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αμερική, όπου θα τραγουδήσει μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στις προγραμματισμένες συναυλίες του. Ο Αντώνης Ρέμος είχε πει κατά την διάρκεια του"The Voice" ότι θα κάνει δώρο σε έναν από τους συμμετέχοντες που θα φτάσουν στον τελικό αυτό το ταξίδι και τελικά ο Λευτέρης Κιντάτος ήταν ο τυχερός που κέρδισε τη μεγάλη ευκαιρία, να τραγουδήσει μαζί του μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο κοινό! 

Έξω από το στούντιο Κάπα, λίγες ώρες πριν το καθιερωμένο της γύρισμα για την εκπομπή “Η Γερμανού ξανάρχεται”, εντοπίσαμε τη Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια κατά την είσοδό της στα στούντιο ήταν ευδιάθετη, ντυμένη casual και πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό.

Πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού για μανικιούρ σε στούντιο αισθητικής στη Γλυφάδα, ήταν η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια, αφού απόλαυσε τις υπηρεσίες του κέντρου ομορφιάς , έκανε τη βόλτα της στους δρόμους της περιοχής, εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό.

Η πρώην παρουσιάστρια και νυν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Γλυφάδας, Μαίρη Μηλιαρέση, όργωσε κυριολεκτικά τους δρόμους της περιοχής με το ποδήλατό της! Είναι μια αγαπημένη της συνήθεια να χρησιμοποιεί το ποδήλατό της και μάλιστα κινείται πλέον καθημερινά με αυτό.

Στη Γλυφάδα βρέθηκε επίσης, ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος. Ο επιχειρηματίας και σύντροφος της Στέλλας Καλλή, απολαμβάνει τις βόλτες του σχεδόν καθημερινά στη περιοχή της Γλυφάδας, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αφού εκεί βρίσκονται οι επιχειρήσεις του. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR